2023. szeptember 13-án a K&H női kézilabda liga 3. fordulójában az MTK elleni mérkőzés alkalmával Stine Oftedal 250-jére, Sandra Toft pedig 50. alkalommal öltötte magára a Győri Audi ETO KC mezét. Három nappal később, szeptember 16-án, az EHF Bajnokok Ligája 2. fordulójában a DVSC Schaefflerrel játszott találkozón Oftedal 400. BL-gólját, Szöllősi-Schatzl ugyanakkor 250. győri találatát szerezte meg.

„El sem hiszem, hogy már az 50. Győri Audi ETO KC-ban lejátszott mérkőzésemen vagyok túl. Büszkeséggel tölt el, hogy ennek a csapatnak a mezében játszhatok, nagyszerű csapattársakkal, fantasztikus szurkolótábor előtt hétről hétre” – mondta Sandra Toft.

„Egészen hihetetlen és fantasztikus érzés ilyen kerek számokat elérni. Mindig is a Győri Audi ETO KC volt az álmom, hogy egy nap majd itt játszhatok - most a 7. szezonomat kezdtem itt, még mindig megtiszteltetés minden pályára lépés” – összegezte Stine Oftedal a jubileumokat.

„Azok után, hogy néhány hete megdobtam a 150. magyar bajnoki gólomat, máris elértem a 250. győri mezben szerzett találatomat! Egészen különleges érzés volt, hogy ezt az első hazai Bajnokok Ligája meccsünkön sikerült. Remélem, hamarosan újabb kerek számhoz érek” – nyilatkozta Szöllősi-Schatzl Nadine