2023. november 20-26. között a felnőtt válogatott és utánpótlás nemzeti csapatok is összetartáson vesznek részt. A keretekbe ezúttal is több győri játékos kapott meghívást, míg a szakmai stábokat ETO-s szakemberek is alkotják.

A magyar női kézilabda-válogatott a november 29-én kezdődő világbajnokság jegyében készül. A játékoskeretben Győri-Lukács Viktória és Szöllősi-Schatzl Nadine képviseli a Győri Audi ETO KC-t, míg a szakmai stábban Pigniczki Krisztina másodedzőként, Holanek Zoltán erőnléti trénerként dolgozik.

A csapat november 24-én Hollandiába utazik, ahol két felkészülési mérkőzést játszik a házigazdával, mielőtt megkezdi világbajnoki szereplését november 30-án Paraguay ellen.

Az utánpótlás alakulatok mindegyike edzéseken és edzőmérkőzéseken vesz részt az összetartás ideje alatt.

A junior válogatottban Farkas Júlia révén büszkélkedhetünk zöld-fehér mezes játékossal.

A serdülő válogatott az ETO-s szakemberek vezetésével készül: Kun Attila szövetségi kapitányként és Csendes Dávid erőnléti edzőként vesz részt az összetartáson. Játékosként az ETO-ból meghívást kapott Körmendi Lara, Hajdú Sára, Horváth Berta, Takács Maja, Szalai-Nagy Zita, valamint Lakos Nikolett.

Az ifjúsági nemzeti együttesben Balogh Lili, Varga Dalma, Vári Arina és Szár Evelin szerepel a Győri ETO KC akadémiájáról. A szakmai stábban Borbély Tamara fizioterapeutaként, Ruppert Bálint erőnléti edzőként képviseli klubunkat.

Fotó: MKSZ