A „Jó cselekedet a gyermekekért” kampányunk keretén belül teljesítettük a Gyermekvédelmi Központ Tompa utcai telephelyén - Menő-Jövő Külső Férőhely - élő fiatalok karácsonyi kívánságait. Emellett elvittük a szurkolóink minden szeretetét és ajándékát a győri gyermekeknek a Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítvány közbenjárásának köszönhetően.

 

A „Jó cselekedet a gyermekekért” kampányunk része volt ugyanis az is, hogy teljesítettük a Gyermekvédelmi Központ Tompa utcai telephelyén - Menő-Jövő Külső Férőhely - élő fiatalok karácsonyi kívánságait.

Sok minden szerepelt azon a listán, ami sokunk számára talán természetes dolog, de nekik nagy örömöt okozott. A kenyérpirítótól kezdve a serpenyőn át a bokszkesztyűig, minden kívánságot teljesítettünk, sőt…

Az első adventi gyertya a HIT jelképe. Nekünk az ad hitet így karácsony környékén, hogy ezeknek a fiataloknak is, akik nem családjuk meleg ölelésében töltik ezt az időszakot, boldog pillanatokat tudtunk szerezni.

Ismét szeretnénk köszönetet mondani a Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítvány közbenjárásáért és munkájáért, valamint Bojtosné Tripolszki Margit kuratóriumi elnök segítségéért!

Elvittük minden szereteteteket és ajándékotokat a győri gyermekeknek

Őszinték leszünk: kétszer is könnybe lábadt a szemünk a „Jó cselekedet a gyermekekért” kampányunk végén. Először akkor, amikor ismét megbizonyosodtunk arról, hogy milyen fantasztikus szurkolóink vannak. Hosszú, tömött sorokban hoztátok az ajándékokat, és minden ajándék a kívánságlista egy-egy pontja volt.

Most pedig akkor lett párás a tekintetünk, amikor átadtuk a csomagokat a gyerekeknek. Azt az örömöt az arcukon nektek is látnotok kell, ezért megörökítettük a legszebb pillanatokat és szeretettel megosztjuk veletek is.

…mert a legjobb karácsonyi ajándék a másoknak okozott boldogság. Ti most boldoggá tettétek sok-sok kisgyermek ünnepét. Köszönjük szépen az ő nevükben is!

Szeretnénk megköszönni a Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítvány közbenjárását és munkáját, valamint Bojtosné Tripolszki Margit kuratóriumi elnök segítségét!