A Győri Audi ETO KC játékosa, Háfra Noémi elhagyja a montengrói Buducnost gárdáját és Németországban, a szintén Bajnokok Ligájában szereplő Bietigheim csapatában folytatja pályafutását. A felek másfél éves kölcsönszerződésben állapodtak meg.

Szezon közben vált csapatot Háfra Noémi, mivel a sérülésből visszatérő játékos a vártnál kevesebbet szerepelt a montenegrói bajnok Buducnost BEMAX gárdájában. A játékos érdekeit szem előtt tartva több játéklehetőség reményében keresett a világbajnoki szünetet felhasználva a játékost képviselő menedzseriroda másik egyesületet a Győri Audi ETO KC játékosának. Az idei szezon hátralévő részében az átlövő a német bajnok Bietigheim csapatában folytatja pályafutását. A felek megegyeztek a kölcsönjátékról a 2024/25-ös szezont illetően is, így másfél évig a német klubot erősíti játékosunk. 

Az idei szezonban Noémi a Bajnokok Ligájában a sorozat szabályzata értelmében majd csak a csoportkört követően léphet pályára új klubja színeiben, mivel már szerepelt a Buducnost csapatában BL mérkőzésen. A német bajnoki és kupamérkőzéseken azonban korlátozás nélkül játszhat.

Háfra Noéminek ezúton is sok sikert kívánunk új állomáshelyén.