A világ egyik legjobb irányítója. Rengeteg fiatal példaképe, és azon ritka játékosok egyike, akiket az ellenfelei is elismerik, kedvelik és szeretik. 2017-óta a Győri Audi ETO KC játékosa, akinek a pályafutása kapcsán az utóbbi egy-másfél évben különböző hírek keltek szárnyra. Szabó Tamás erről és sokminden másról is őszintén beszélgetett Stine Oftedallal.

2009-ben kevesen sejthették, hogy a sok ügyes lányból, a norvég junior válogatottból kik lesznek majd a jövő meghatározó játékosai. Egy augusztusi délután a teltházas Magvassy Mihály Sportcsarnokban egy kiélezett meccsen a Róth Kálmán vezette magyar fiatalokat fektették két vállra a norvégok, akik közül ma többen is klubunk játékosai.

Stine Oftedal kétségkívül Győrben teljesedett ki. A norvég válogatottal elért sikerek után a klubversenyeken az Audi ETO zöld-fehér szerelésében nyert bajnokságokat, kupákat és eddig kettő Bajnokok Ligája aranyérmet is. A mindig mosolygós irányító körül az elmúlt időben sokszor felmerült a kérdés a pályafutása jövőjével kapcsolatban. Szabó Tamás nemzetközi igazgatónk kérdezte őszintén a játékost, jelenről, múltról, de legfőképp a jövőről is.