A Magyar Kupa V. fordulójában a Kisvárda Master Good SE ellen vívhatja ki a legjobb négybe kerülést a Győri Audi ETO KC csapata. Az Audi Aréna Győrben 2024. január 29-én 16 órakor kezdődő mérkőzést megelőzően Ulrik Kirkely és Farkas Júlia fogalmazta meg a célokat.

„Újabb fontos meccs vár ránk, ezúttal a Magyar Kupában. Pontosan tudjuk, milyen jelentőséggel bír a soron következő találkozó. Úgy gondolom, jól felkészültünk a Kisvárda csapatára. A legutóbbi NBI-es fordulóban a DKKA ellen számos újdonságot kipróbáltunk, amely hasznunkra válhat a közeljövőben” – fogalmazott Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Tudjuk, hogy a Kisvárda elleni meccsen múlik a Magyar Kupa Final4-ba kerülés. Idegenben nagyarányú győzelmet arattunk ellenük az NBI-ben, bízom benne, hogy ez a hazai közönség előtt is sikerülni fog a Magyar Kupában. A csapaton belüli hangulat nagyon jó, a januárt teljes erőbedobással kezdtük. Nagyon jó meccseket játszottunk idáig, remélem, ezt folytatni tudjuk a következőkben is” – mondta Farkas Júlia.

A Magyar Kupa lebonyolítása értelmében egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Az a csapat, amely akkor nyerni tud, bekerül a március 9-10-i négyesdöntőbe.

A január 29-én 16 órakor kezdődő találkozón a Héjja Ádám, Kónya Balázs Krisztián kettős fújja a sípot.

Szurkolóink belépőjegyeket a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben az ETO KC Shopban (9021 Győr, Baross Gábor u. 21.) vagy online a jegymester.hu weboldalon válthatnak. Helyszíni jegyértékesítés a kezdődobás előtt 1 órával, a kapunyitással egyidőben, azaz 15:00-kor indul az Audi Aréna Győr főbejárati jegypénztárában.