A Győri Audi ETO KC csapata a TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE ellen folytatja szereplését a K&H női kézilabda ligában 2024. február 8-án. Az NBI 14. fordulóját az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornája közvetíti élőben 18 órától. Ulrik Kirkely vezetőedző és Fodor Csenge elmondta, hogy a játék tökéletesítése lesz kiemelt a soron következő bajnokin.

„Fontos meccs előtt állunk, mert az utóbbi találkozókon több nehézségünk akadt. Az elmúlt napokban keményen dolgoztunk a hibáink javításán. Az edzések során a játékunk optimalizálására helyeztük a hangsúlyt” – nyilatkozta Ulrik Kirkely vezetőedző.

„A Békéscsaba elleni mérkőzéstől azt várom, hogy mindenki pályára tudjon lépni, valamint azokat a taktikai és védekezési elemeket építsük játékunkba, amelyeket szeretnénk begyakorolni. Az nem is lehet kérdés, hogy a győzelemért megyünk. Ha minden igaz, én is pályára léphetek és tudok segíteni a csapatnak” – mondta Fodor Csenge.

A Békéscsaba az NBI-es tabella 12. helyét foglalja el – az eddigi 13 fordulóban 3 győzelmet szerzett, 9 összecsapáson alul maradt, 1 alkalommal pedig döntetlent játszott. A csabaiak 333-szor lőttek gólt és 390-szer kaptak. A házi góllövőlistát Marija Lanistanin vezeti, aki 82-szer vette be az ellenfél kapuját, őt Román Dorina és Gyimesi Kitti 45, illetve 41 találattal követi.

A február 8-i meccsen a Horváth Péter-Marton Balázs páros felel a játékvezetésért. A találkozót élőben közvetíti az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornája 18 órától.