Rendhagyó beszélgetés során jelentette be Stine Oftedal 2024 januárjában,hogy nyártól szünetelteti pályafutását. A klubunk által készített és a Sport TV által fogatott beszélgetés rekordnézettséget jelentett, mutatva azt, hogy milyen sokan voltak kíváncsiak a világklasszisra. A részleteket kedvelők számára jó hírünk van, hiszen a vágatlan anyag mostantól megtekinthető Youtube csatornánkon.

 

Sokan vélték úgy, hogy ők tudják, mi lesz Stine Oftedal jövőjének sorsa 2024 nyarától, ám mi úgy gondoltuk a legbiztosabb az, ha megkérdezzük magát az érintettet. Szabó Tamás nemzetközi igazgatónk nem egy hagyományos interjút készített Stine-vel a jövője kapcsán, hanem érdekes izgalmas kérdéseket is feltett. Múltról, jelenről jövőről is megtudtunk izgalmas részleteket, melyek hallgatása közben betekintést kaphattunk a női kézilabdázás egyik csillagának hétköznapjaiba, valamint bepillantást nyerhettünk egy élsportoló fejébe, és megtudhattuk, hogy hogyan küzd meg ő azokkal a problémákkal, amelyekkel mindenki más is szembesül az életben.

A közel 70 perces beszélgetés most teljes egészében elérhető, habár csak angol nyelven. De a modern technikának hála az angolul nem beszélő nézők is elérhetnek egy feliratos verziót a Youtube jóvoltából. Kattintsanak a bellítások gombra, ahol be kell kapcsolni az angol feliratot, majd a tovább nyílra ( > ) kattintva az automatikus fordítást kell választani, a felnyíló listából pedig a magyar nyelvet ki lehet választani. Innentől kezdve elérhető egy magyarul -automata program által generált- feliratozott verzió.

Nézzék meg a női kézilabdázás egyik legendájának, Stine Oftedalnak a vágatlan interjúját!