2024. februárjának utolsó hete a versenynaptár szerint válogatott hét. A nemzeti együttesek ilyenkor egy közös edzőtáborozáson vesznek részt, melynek keretein belül felkészülési mérkőzéseket is játszanak. A Győri ETO KC-t 11 játékos és 6 stábtag képviseli a magyar nemzeti csapatokban.

 

 

A serdülő válogatott felkészülése a Nemzeti Kézilabda Akadémián, Balatonbogláron zajlik. A klubot Kun Attila, mint szövetségi edző és Csendes Dávid, mint erőnléti edző képviselik. Ezentúl 6 játékos került behívásra a Győri ETO KC akadémiájáról: Flaskár Emma, Kányai Villő Réka, Körmendi Lara (K), Takács Maja Márta, Tagai Virág és Tőkés Lilla. A csapat pénteken és szombaton délelőtt mérkőzik meg Ausztriával két felkészülési meccsen.

 

Az ifjúsági válogatott Szegeden készül, majd péntektől vasárnapig a Kárpátia kupán vesz részt Sepsiszentgyörgyön, ahol Lengyelország, Spanyolország és Románia nemzeti válogatottjával fognak megmérkőzni. A klubot Borbély Tamara masszőr és Ruppert Bálint erőnléti edző képviseli a stábban. Játékosfronton 4 fiatal került behívásra: Rédecsi Polett, Szár Evelin, Varga Dalma és Vári Arina.

 

A junior válogatott Inárcson edzőtáborozik. Klubunkat akadémiánk növendéke, jelenleg a felnőtt keret tagja Farkas Júlia képviseli.

 

A felnőtt strandkézilabda válogatottba is delegál klubunk egy játékost, Lévai Lilit. A 2 napos összetartás csütörtökön kezdődik Budapesten, melyen a nyári Európa-bajnokságra készül a csapat.

 

A felnőtt válogatottban ketten képviselik klubunkat Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány stábjában. Pigniczki Krisztina másodedzőként, míg Holanek Zoltán erőnléti edzőként tevékenykedik a nemzeti csapatnál. A játékoskeretbe Győri-Lukács Viktória és Szöllősi-Schatzl Nadine kapott meghívást.