A Mobilis Interaktív Élményközponttal együttműködve nyereményjátékot hirdet a Győri Audi ETO KC szurkolói számára. 2024. március 4-én indul a „Ki lesz a legjobb kódfejtő?” elnevezésű játékunk, amelyre várja a Klub szurkolói megfejtéseit. Kövesd be a Mobilist és fejtsd meg a kódot!

A Győri Audi ETO KC rajongóit arra kéri, hogy 2024. március 4-8. között a klub hivatalos Facebook vagy Instagram oldalán található „Ki lesz a legjobb kódfejtő” játékot hirdető poszt alá írják meg a kvízjáték helyes megfejtését, azaz kódsorozatát. Vajon kinek sikerül kinyitnia a széfet? A helyes megfejtők között értékes nyereményt sorsolunk ki a Mobilis jóvoltából!

Játékszabály:

•  A klub hivatalos Facebook- vagy Instagram-oldalán található „Ki lesz a legjobb kódfejtő?” poszt 4+1 kérdést tartalmaz, amelynél a válaszlehetőségekhez 1-1 kódszám tartozik. Kommentben az öt válasz egymás követő számaiból kialakuló kódszámot várjuk megfejtésül megadni. Például: 1143c. Azokat a válaszokat sajnos nem tudjuk elfogadni, ahol nem a kódsorozat szerepel a kommentben.

•  A megfejtéseket legkésőbb 2024. március 8., 12 óráig várjuk.

•  Fontos, hogy a nyereményhez nem elég a helyes megfejtést kommentben elküldeni, hanem a Mobilis Győr Facebook- vagy Instagram-oldalát is be kell követni.

Sorsolás menete:

Azok a szurkolók, akik elküldik a helyes kódot, illetve bekövették a Mobilis Győr Facebook- vagy Instagram-oldalát sorsoláson vesznek részt.

A szerencsés nevét a Győri Audi ETO KC Facebook-, valamint Instagram-oldalán tesszük közzé 2024. március 8-án.

Nyeremény:

A Mobilis Győr jóvoltából egy 4 főre szóló egész napos családi program; robotika bemutató, szimulátor és VR élmények, science show, interaktív foglalkozások.

Felhasználható: 2024. augusztus 31-ig. Nyitvatartási időben a programnaptárban feltüntetett programokra.

Feladvány:


1.Mikor alapították meg az ETO-t, anyaklubunkat?
1.1880
2.1904
3.1999
4.1977

2.Ki lőtte a legtöbb gólt ETO mezben?
1.Mátéfi Eszter
2.Bódi Bernadett
3.Görbicz Anita
4.Heidi Löke


3.Ki a Győri Audi ETO KC jelenlegi csapatkapitánya?
1.Kari Brattset Dale
2.Farkas Júlia
3.Ana Gros
4.Pálinger Katalin

4.Mi a csapat otthonának pontos neve?
1.Magvassy csarnok
2.ETo Aréna
3.MVM Dome
4.Audi Aréna Győr

5.Melyek a Győri Audi ETO KC klubszínei?
A.sárga-fekete
B.piros-sárga
C.zöld-fehér
D.lila-barna

Légy Te a legjobb ETO-s kódfejtő, és nyerd meg a Mobilis ajándékát!