Kun Attila megbízott vezetőedző irányításával készül fel a Budaörs elleni hazai összecsapásra a Győri Audi ETO KC csapata. A zöld-fehérek célja egyértelműen a két bajnoki pont itthon tartása.

 

A Magyar Kupa döntője és az edzőváltást követően nincs egyszerű dolga Kun Attilának, aki ideiglenes jelleggel vette át a menesztett Ulrik Kirkely-től a vezetőedzői posztot. „Nyilvánvalóan nem célunk és nem is lehet pár nap alatt megváltani a világot. Azon dolgoztunk a héten kollégáimmal közösen, hogy a lányok minél inkább koncentráltak legyenek és abban, hogy higgyenek magukban. Hasznos edzésekkel készültünk fel a Budaörs ellen, és győzni akarunk hazai pályán. A csapat nagyon profin állt a feladatokhoz, bízom benne, hogy ez a pályán is meglátszik majd a teljesítményükön.” – nyilatkozta Kun Attila megbízott vezetőedző.

A Budaörs jelenleg hatodik helyen áll a tabellán. Buday Dániel csapata a hatodik helyen áll a tabellán, 7 győzelem, 1 döntetlen és 10 vereség mérleggel, valamint 15 megszerzett ponttal. Ősszel, 2023. október 25-én Budaörsön 37-18-as győzelmet arattunk hétvégi ellenfelünk felett, azon a találkozón Veronica Kristiansen volt a legeredményesebb gólszerzőnk 7 találattal.

A szombati meccs kapcsán Sandra Toft-ot kérdeztük.

A találkozó 2024. március 16-án 16:00-kor kezdődik az Audi Aréna Győrben. A mérkőzt a Felhő Ferenc – Öcsi Tamás kettős vezeti.