A Bajnokok Ligája final fourba jutásért játszik 2024. május 4-én hazai pályán a Győri Audi ETO KC, amely 18 órától a háromszoros címvédő Vipers Kristiansandot fogadja. Arra kérjük szurkolóinkat, hogy közösen öltöztessük ismét ZÖLDBE az Audi Aréna Győrt.

Bár még majdnem egy hónap – és két mérkőzés – hátravan a 2024. május 4-ig, a Vipers elleni BL-negyeddöntős párharc győri visszavágója sorsfordítónak ígérkezik. Csapatunknak eltökélt célja, hogy bejusson a jubileumi, tizedik négyes döntőbe az elitsorozatban, és hosszú idő után visszahódítsa a legrangosabb európai trófeát.

Korábban többször bebizonyosodott, hogy mekkora ereje van az ETO-családnak, ezért arra kérjük szurkolóinkat, hogy a Vipers elleni összecsapáson öltöztessük zöldbe az Audi-arénát. Szeretnénk, ha nyolcadik játékosként, ZÖLD FALKÉNT állna mindenki együtt a csapat mögé, és buzdítaná teli torokból a lányokat, valódi katlan hangulatot varázsolva a csarnokba.

A Vipers elleni mérkőzés jelszava: MINDENKI ZÖLDBE!

Az ETO KC Shop minden héten kedvezményekkel készül, hogy a nagy összecsapásra mindenki ZÖLDBEN érkezhessen, és közösen harcolhassuk ki a négy közé jutást a Bajnokok Ligájában.