HÍREK

Bajnokok Ligája

A középdöntő utolsó állomása Larvik

Nagy Kata

A Bajnokok Ligája középdöntő hatodik, és egyben utolsó fordulójában a Győri Audi ETO KC norvégiai utazást tesz, csapatunkat a Larvik HK együttese fogadja. A mérkőzést 2017. március 12-én (vasárnap), 17 órai kezdettel a sport1 TV közvetíti.
audi banner

A két csapat napra pontosan egy hónappal a vasárnapi mérkőzés-időpontot megelőzően találkozott a győri közönség előtt, s kőkemény, hajtós összecsapás – Győri Audi ETO KC – Larvik HK: 27-27 –, szemtanúi lehettek mindazok, akik kilátogattak az Audi Aréna Győrbe vagy épp a TV képernyők előtt követték a párharc alakulását. Csapatunk március 11-én (szombaton) indul útnak, hogy 2017. március 12-én (vasárnap) 17 órai kezdettel megmérkőzzön norvég ellenfelével, s igaz, a találkozó kimenetele lényegében már nem befolyásolja a középdöntős csoportban kialakult helyezéseket, azonban presztízskérdés a győri lányok számára, hogy elégtételt vegyenek a döntetlen végeredményért.

A Larvik elleni visszavágó kapcsán Ambros Martin vezetőedzővel beszélgettünk.
Ambros Martin: „A felkészülés a megszokott módon zajlik, a tervünk azon túl, hogy megszerezzük a két pontot és veretlenek maradjunk a Bajnokok Ligája középdöntőben, keményen dolgozni és hajtani, hogy ez által jobbak legyünk, mint az első mérkőzésen a Larvik ellen. Úgy gondolom, a játékosokban egy különleges revans-érzés lakozik, vissza akarnak vágni a hazai döntetlenért. Sajnos azonban néhány játékosunk még mindig kisebb problémákkal küzd, így nem tudtak teljes értékűen részt venni a héten a felkészülésben, bízom benne, hogy vasárnapra bevetésre készen állnak, de természetesen nem fogunk kockáztatni.”

A mérkőzést a Boris Mandak – Mario Rudinsky játékvezető páros vezeti.

Szurkoljunk a Győri Audi ETO KC győzelméért a középdöntő utolsó fordulójában!
Az élő televíziós közvetítés 2017. március 12-én (vasárnap), 17 órai kezdettel a sport1 TV-n követhető nyomon.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!
 


eset


eset