HÍREK

Bajnokok Ligája

Elindult a jegyértékesítés WOMEN`s EHF FINAL4-ra

Nagy Kata

A szombati Győri Audi ETO KC-FC Midtjylland BL-mérkőzés félidei szünetében elindult a jegyértékesítés a 2018-as budapesti WOMEN'S EHF FINAL4-ra. Az érdeklődők két héten át - illetve, amíg a készlet tart - kedvezményes áron juthatnak hozzá a női kézilabdázás csúcseseményére szóló belépőikhez. 
audi banner

Az idei szezonban már ötödik alkalommal szolgál otthonául Budapest a női kézilabdázás csúcseseményének, a WOMEN’S EHF FINAL4-nak. Európa legjobb négy női klubcsapatának a végső győzelemért zajló küzdelmeit 2018. május 12-13-án a Papp László Budapest Sportarénában tekinthetik meg az érdeklődők.

A jövő évi FINAL4 első jegytulajdonosa a győri klub szimpatizánsa, Nagy Lívia, aki a 2017-es eseményen nyerte meg jegyét, amelyet Novák András, a WOMEN’S EHF FINAL4 Szervező Bizottságának tagja, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára adott át a boldog szurkolónak.

A jegyértékesítés elindult, az érdeklődők két héten át, ill. amíg a készlet tart kedvezményesen válthatják meg jegyeiket.


EARLY BIRD jegyárak:
1. kategória: 39.990 forint
2. kategória: 27.990 forint
3. kategória: 19.990 forint
4. kategória: 9.990 forint

A belépők online az alábbi linkre kattintva vásárolhatók meg: www.kezilabdaszeretlek.hu/jegy


A női klubkézilabdázás legjava
A Bajnokok Ligája négyes döntőjének 2017-es végjátékában a Győri Audi ETO emelhette magasba a trófeát, miután hosszabbításban, fantasztikus izgalmakat követően 31-30-ra legyőzte a macedón Vardar csapatát. A legutóbbi kiírásban a harmadik helyet a 2016-os győztes román CSM Bucuresti szerezte meg, miután 26-20-ra legyőzte a Buducnostot.
Az első négy kiírásban három csapat nyerte a WOMEN'S EHF FINAL4-t, az első kiírásban, csakúgy, mint 2017-ben a Győr diadalmaskodott, a Bukarest 2016-os győzelme előtt pedig a montenegrói Buducnost bizonyult a legjobbnak. 


eset


eset