HÍREK

Közélet

Borítsuk virágba Győrt!

Nagy Kata

Célegyenesbe ért a „Virágos városunk Győr 2017” környezetszépítő verseny, melynek keretén belül a Győri Audi ETO KC játékosai is letették névjegyüket, virágültetéssel vették ki a részüket a társadalmi szerepvállalásból. 
audi banner

A tavalyi év sikerén – a Virágos Magyarországért országos versenyen Orbán Viktor miniszterelnöki különdíját vehette át Győr – felbuzdulva, Győr város önkormányzata és a GYŐR-SZOL Zrt. kezdeményezésére idén még több, közel 120.000 palántát ültettek el városszerte, s aktív részvételre buzdították a magánszemélyeket, lakóközösségeket, üzleteket környezetük tisztán tartása és szépítése érdekében, a természetvédelem jegyében.

A Győri Audi ETO KC néhány játékosa is segédkezett az akcióban, kesztyűt és lapátot ragadtak, hogy a Rába Quelle Gyógyfürdőnél található EYOF kabalafigura nevét viselő „Hugo” virágkép mellett elkészüljön a város nevét fémjelző „Győr” felirat is, mely az 1-es főút városközpont felől az Audi Aréna irányába kivezető szakasza mellett található.
„Nagy örömmel csatlakoztunk a kezdeményezéshez, csak úgy, mint két évvel ezelőtt. Fontosnak tartjuk, hogy szerepet vállaljuk a városunkat érintő fontos kérdésekben és kiálljunk környezetünk védelme, szépítése mellett. Magyar és külföldi játékosaink egyaránt nagyon szeretnek itt Győrben élni és sportolni, s ahogy tudunk, próbálunk is minél többet visszaadni városunknak.” – mondta Szabó Tamás, a Győri Audi ETO KC kommunikációs és nemzetközi igazgatója.


eset


eset