HÍREK

Közélet

Hétfőn indul a bérletértékesítés

Nagy Kata

A Győri Audi ETO KC 2017. augusztus 14-én (hétfőn) kezdi meg a 2017/2018-as szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítését. Első körben a már a 2016/2017-es idényben érvényes szezonbelépővel rendelkező szurkolóink élhetnek elővásárlási jogukkal, új bérletek vásárlására augusztus 28-tól nyílik lehetőség. 
audi banner

Klubunk a szokásokhoz hűen augusztus közepén lát hozzá a 2017/2018-as idényre szóló, szezonális bérletek értékesítéséhez. A megvásárolt szezonbelépők – a tavaly bevezetett változáshoz alkalmazkodva, a külön őszi és tavaszi időszakra szóló bérletek helyett összevontan, azaz az egész szezonra érvényesek.

A 2016/2017-es szezonban érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink idén is élhetnek elővásárlási jogukkal a bérletmegújítási időszakban (2017. augusztus 14-27.), de csak és kizárólag a lejárt bérletükön feltüntetett ülőhelyükre válthatják meg új idénybelépőiket.
Aranybérleteseinknek új bérletük mellé külön meglepetéssel is készülünk.

Az új bérletvásárlók számára 2017. augusztus 28-án indul az értékesítés.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: Minden bérletét megújító és új bérletet vásárló szurkolónk számára kedvezményes csomag-vásárlási lehetőséget kínálunk. Ne hagyják ki!

A bérletek megújításának. ill. vásárlásának helye: Látogatóközpont (Győr, Baross u. 21.)

A bérletértékesítéssel kapcsolatos további részletekért olvassák el korábbi cikkünket, vagy keressék fel weboldalunk jegyinfó felületét!


eset


eset