HÍREK

Barátságos mérkőzések

Fölényes győzelem a Vasas ellen

Nagy Kata

A Győri Audi ETO KC a 2017/2018-as szezon második felkészülési mérkőzésén az NB I újoncát, a Vasas SC együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. A zöld-fehérek végig uralták a találkozót, magabiztos 25 gólos győzelmet arattak.
Végeredmény: Győri Audi ETO KC – Vasas SC: 38-13 
audi banner

1. félidő
A győriek a Puhalák, Görbicz, Amorim, Broch, Mörk, Knedlikova és Kiss kezdősorral álltak fel. A mérkőzés Amorim átlövés bombagóljával kezdődött. A zöld-fehérek az első percektől remekül védekeztek, sok labdát szereztek, lerohanásból könnyen, értékes gólokhoz juttatták a csapatukat. Görbicz az első félidőben háromszor is eredményes volt büntetőből, míg az ellenfél egyetlen hétméteresét Kiss könyörtelenül hárította. Az első félidő 27. percében 15 gólos előnyre tettek szert Tomoriék, melyet a játékrész végéig meg is őriztek.
Félidei eredmény: 20-5

2. félidő
Vendég találattal indult a második félidő, majd Oftedal és Mörk is gyönyörű gólokkal örvendeztette meg a közönséget. A Vasas eleinte tartotta a lépést a győri lányokkal, tíz perccel a mérkőzés vége előtt azonban ismét elléptek és már 20 gólra növelték előnyüket a hazaiak. A gólgyártásból jócskán kivették részüket a frissen igazolt játékosok is, Fodor nem is akárhogy mutatkozott be – Görbicz passzolt, ő pedig a szélről kínaiból talált be az ellenfél hálójába. A találkozón végül fölényes, 25 gólos hazai győzelem született.
Végeredmény: 38-13

Győri gólok:
Knedlikova 2, Hansen 4, Mörk 2, Görbicz 7, Oftedal 4, Amorim 3, Althaus 3, Broch 5, Fodor 2, Bódi 4, Puhalák 2 


eset


eset