HÍREK

Közélet

Nemzetközi igazgatónk megbízatása

Nagy Kata

A Győri Audi ETO KC nemzetközi igazgatóját, Szabó Tamást a női klubok érdekvédelmi szervezetének elnökségébe választották meg a női kézilabda világbajnokság döntőjének hétvégéjén a WFCH tagjai. 
audi banner

A 2014 óta működő Woman’s Forum Club Handball, azaz a WFCH a női klubcsapatok érdekeit képviseli. A szervezet tagjai a nemzetközi női kupákban induló csapatok. A WFCH minden évben két közgyűlést tart, egyet minden decemberben, az aktuális világverseny alkalmából illetve egyet májusban, a Női Kézilabda FINAL4 okán Budapesten. A szervezet hamburgi Közgyűlésén a Győri Audi ETO KC nemzetközi igazgatóját, Szabó Tamást egyhangú szavazással választották meg a 10 tagú Elnökség tagjává.

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy képviselhetem az Audi ETO-t a szervezetben. Klubunk a kezdetek óta részt vett a szervezet életében, hiszen mint háromszoros Bajnokok Ligája győztes, a Győri Audi ETO KC-nak szava kell hogy legyen a nemzetközi szövetség illetékes szervei felé. A klubok összefogása révén olyan erő jön létre, amely partnerként szolgál az EHF és az IHF részére, és a klubok érdekeinek képviseletére. Egy tenni akaró Elnökség részese lehetek, igyekszem a legjobb tudásom szerint szolgálni klubom érdekeit ezen a fórumon is.” - nyilatkozta Szabó Tamás. 


eset


eset