HÍREK

NBI

A Fehérvárt fogadjuk kedden

Fata Edina

A Győri Audi ETO KC a K&H női kézilabda liga 11. fordulójában a Fehérvár együttesét fogadja idén első hazai mérkőzésre az Audi Aréna Győrben. A találkozót az M4 sportcsatorna élőben közvetíti. A klub a mérkőzést követően szurkolói ankétra várja minden szimpatizánsát, érdeklődőjét.
audi banner

Danyi Gábor edző: „A Fehérvár ellen is ugyanúgy készülünk, mint minden hazai bajnoki vagy egy BL meccsre, a megszokott ritmusban és tempóban. Szerencsére most nincs nagy rohanás a meccseket illetően, átlag heti egy megmérettetés. Ez a felkészülés szempontjából nagyon jó. Sajnos Tóth Gabika és Puhalák Szidónia sem léphet még most pályára. Rajtuk kívül mindenki egészséges és együtt van.”

A televízió kérésének megfelelően ezúttal a futsalosok is az Audi Aréna Győrben lépnek pályára a Dunaújváros elleni bajnoki meccsükön 15:20-perces kezdéssel. A futsal meccsre jegyet váltó szurkolók a vendégszektorban foglalhatnak helyet. Az M4 sport mindkét találkozót élőben közvetíti.

A kézilabda mérkőzésre érkező bérletesek, jegyvásárlók számára – a szokásoknak megfelelően – a meccs kezdete előtt két órával, azaz 16:00-kor nyit ki az Aréna. A futsal mérkőzés várhatóan 17:00 körül ér véget.

Ambros Martín tanítványai január 10-én kedden játsszák első hazai meccsüket az új évben otthonunkban, az Audi Aréna Győrben. A klub kihasználva ezt az alkalmat ankétra hívja szurkolóit és szimpatizánsait valamint az érdeklődőket. A mérkőzés lefújását követően körülbelül 20 perccel kezdődik az ankét, melyre az érdeklődőket az AJ és AB szektorokba várjuk helyet foglalni. Amennyiben a két szektor nem lenne elég, úgy a BB és a JJ szektorokban is le lehet ülni.

A klub részéről dr. Bartha Csaba elnök, Ambros Martín vezetőedző és Görbicz Anita csapatkapitány fogadja a szurkolók és szimpatizánsok felől érkező kérdéseket.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Hajrá ETO, hajár Győr!

 

 


 


eset


eset