HÍREK

NBI

A Kisvárda érkezik hozzánk vasárnap

Nagy Kata

Február 19-én, vasárnap a Kisvárda Master Good SE csapata érkezik az Audi Aréna Győrbe, a K&H női kézilabda liga 14. fordulójának mérkőzésére. A zöld-fehérek a magyar bajnokság újoncát fogadják hazai pályán, azonban Ambros Martin együttese nem veszi félvállról a munkát, nagy erőkkel készülnek a találkozóra. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.
audi banner

Az összecsapás abszolút esélyese a Győri Audi ETO KC, aki idáig veretlenül, hibátlan mérleggel, 14 győzelemmel áll a bajnokság élén – 6 pont előnnyel a második helyezett FTC-Rail Cargo Hungaria együttese előtt, míg a Kisvárda jelenleg a 13. helyet foglalja el a tabellán. A 2016/2017-es szezon őszi fordulójában már találkozott a két együttes, mely a győriek 11 gólos (Kisvárda Master Good SE – Győri Audi ETO KC: 21-32) győzelmével végződött.

Ambros Martin vezetőedző korábban azt nyilatkozta, komoly feladatnak tartja, hogy csapata rövid időintervallumon belül két fronton is – a Bajnokok Ligájában és a szoros egymásutánban következő mérkőzéseken a magyar bajnokságban – helytálljon, azonban a szerdai, Budaörs elleni magabiztos győzelem kellő lendületet adhat a Kisvárda elleni felkészüléshez.

A mérkőzés február 19-én, 18 órakor veszi kezdetét – az Audi Aréna Győr a már megszokott módon, két órával a játék kezdete előtt (16 órakor) nyitja meg kapuit a szurkolók, érdeklődők előtt.

A találkozót a Balogh Bettina- Tóth Viktória játékvezető páros dirigálja.

A mérkőzés alakulása nyomon követhető az MKSZ honlapján.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!
 


eset


eset