HÍREK

NBI

A következő állomás Érd

Nagy Kata

A K&H női kézilabda liga soron következő 5. fordulójában Érdre látogat a zöld-fehér együttes. Az ÉRD – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki találkozóra 2017. október 11-én (szerdán) 19 órakor kerül sor – a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti. 
audi banner

A magyar bajnokságban ez idáig mindkét csapat veretlen mérleggel büszkélkedhet– a szerdai találkozó már csak emiatt is különösen izgalmas összecsapásnak ígérkezik. Az idei szezon felkészülési időszakának végén már összemérte erejét a két együttes, a barátságos mérkőzésen akkor szoros csatában a házigazda győriek diadalmaskodtak.

A szerdai bajnokin a zöld-fehérek fiatal tehetsége, Pál Tamara is az utazókeret tagja – véleménye szerint a kemény védekezésben rejlik a mérkőzés kulcsa.

Az ÉRD-Győri Audi ETO KC magyar bajnoki találkozóra 2017. október 11-én (szombaton) 19 órai kezdettel az ÉRD Arénában, a Bíró Ádám – Kiss Olivér játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

A találkozót az M4 Sport 19 órától élőben közvetíti.

A mérkőzés alakulása írásos tudósítás formájában az MKSZ honlapján is nyomon követhető.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!


Pál Tamarával rövid videóinterjút is készítettünk az Érd elleni találkozó előtt, melyben a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól beszél:
 


eset


eset