HÍREK

Szuperkupa

Helyesbítést kértünk az MTVA-tól

Ezúton értesítjük szurkolóinkat, hogy a szombati mérkőzés közvetítése során vezetőedzőnket ért méltánytalanság óta eltelt másfél nap során sem érkezett helyesbítés a televízió részéről Ambros Martín nevének elírásáról. Ezért Klubunk hivatalos levélben fordult az MTVA vezérigazgatójához, amelyet az alábbiakban közlünk, várva a mielőbbi nyilvános helyesbítést. 
audi banner

Vaszily Miklós
megbízott vezérigazgató és operatív vezérigazgató-helyettes
MTVA


Tisztelt Vezérigazgató Úr!

A hét végén került megrendezésre a hazai klubkézilabda legrangosabb eseménye, a Leier Kézilabda Szuperkupa, amelynek Klubunk csarnoka, az Audi Aréna Győr adott otthont. A két mérkőzést: a Győri Audi ETO KC – FTC Rail Cargo Hungaria női, valamint az MVM Veszprém – MOL Pick Szeged férfi összecsapásokat az MTVA csatornái élőben közvetítették.

Sajnálattal kellett tapasztalnunk, hogy a közvetítések során több, Klubunkat érintő kellemetlenség is történt. Ezek közül első sorban a vezetőedzőnket, Ambros Martínt érintő méltatlan eljárás miatt fordulunk Önhöz, akinek nevét a mérkőzés előtti, felvételről készült interjújában tévesen jelentették meg.

Ez a méltánytalan eljárás mind Klubunk, mind a szurkolóink körében felháborodást váltott ki, főleg azért, mert a közvetítés óta eltelt másfél nap során sem értesültünk a televízió hivatalos helyesbítéséről.

A fentiek alapján játékosaink és szurkolóink nevében kérjük az MTVA-t a tévedés mielőbbi nyilvános helyesbítésére.

Tisztelettel és köszönettel


Kelecsényi Ernő
elnök
 


eset


eset