HÍREK

Utánpótlás

Újabb bajnokokat avattunk

Nagy Kata

A Győri Audi ETO KC utánpótlás táborát erősítő VSK Dunaszerdahely U12-es és U11-es csapata remek hétvégét tudhat maga mögött, a Szlovákia Nyílt Bajnoksága versenysorozatban az idősebb korosztály első helyen, míg a fiatalabbakat tömörítő gárda a hetedik helyen végzett.
Gratulálunk! 
audi banner

A Hegyháti Stompfa (Stupava) rendezte meg Szlovákia Nyílt Bajnoksága név alatt az U12-es korcsoport (Slovak Open Handball 12) országos döntőjét.
A 2004-es és az annál fiatalabbak korcsoportjában 14 szlovák és cseh élcsapat vett részt a tornán, köztük a VSK U12 és a VSK U11 csapatokkal.
A dunaszerdahelyi 12 éves lányok, akik az ETO utánpótlás-nevelési programjában is részt vesznek, mindössze egy csoportbeli vereséggel – melyet még a vágsellyeiektől 16-22-re szenvedtek el – meneteltek a döntőig. A döntőben azonban, okulva a korábbi hibákból, magabiztos 15 gólos győzelmet arattak és magukhoz hódították a bajnoki címet.
A torna 7. helyén Brunczvik Tünde U11-es csapata végzett, mindössze 3 vereséggel.

A szlovák bajnokcsapat

álló sor balról: Németh Lívia edző, Raftik Emma, Kalmár Jázmin, Volner Chiara, Sidó Linda, Nagy Gabika, Domonkos Tímea, Németh Jolán edző
térdelő sor balról: Sárközi Nikoletta, Heller Laura, Kovács Tamara, Kucsera Rebeka, Hornyák Panna
kapusok: Koday Veronika és Bartalos Nina
Rajkovics Orsolya edző anyai örömök miatt hiányzott a döntőről.

A torna legjobb játékosának a szerdahelyiek csapatkapitányát, Hornyák Pannát választották. 

Az országos döntő "kísérő eseménye" volt még egy nagyszabású szivacskézilabda torna, ahol a dunaszerdahelyi lányok szintén remekeltek és "lefoglalták" a dobogó mindhárom fokát.

Gratulálunk a csapatoknak és jó pihenést kívánunk a nyári szünetre!
 


eset


eset