HÍREK

Utánpótlás

Szivacskéziben is a csúcson

Nagy Kata

2017. június 9-10-én Érden került megrendezésre a Megyei Jogú Városok Szivacskézilabda Versenye, ahonnan magabiztos meneteléssel a Győri Audi ETO KC kis tehetségei hozhatták haza az aranyérmet.
Gratulálunk!
audi banner

Az ETO U9-es együttese fölényes győzelmet aratott soron következő ellenfelei felett, mind a csoportmérkőzések, mind a helyosztók tekintetében. Végül a döntőben a Szombathelyi KKA együttesével találták szembe magukat Fekete Kitti tanítványai, itt igaz már szoros csatában, de 25-22-re diadalmaskodtak és tornagyőzelmet ünnepelhettek a győri kézilabdapalánták.
„Örülök, hogy részt vehettünk a tornán, nagyon hasznos volt a gyerekek fejlődése szempontjából. Többféle stílussal is találkozhattunk, ami megdolgoztatta őket az aranyért, de igazi csapatként megküzdve sikerült hibátlanul zárni a hétvégét. Nagyon büszke vagyok rájuk, év végére felkerült az "i"-re a pont.” – mondta a lányok edzője, Fekete Kitti.

A győztes csapat tagjai: Czébán Lili, Czébán Stella, Császár Panna, Végh Zorka, Vajda Luca, Varga Orsolya Lilla, Mészáros Anna, Takács Diána Panna, Gyurasits Emese, Korsós Aliz, Tőkés Lilla, Barti Alexa
Edző: Fekete Kitti

A győriek legügyesebb játékosának Vajda Lucát választották.

A tornáról részletesebb eredményt ITT találnak.

Gratulálunk a lányok szép teljesítményéhez! 


eset


eset