HÍREK

Utánpótlás

Bogin a sor, hogy hőssé váljon!

Nagy Kata

Soron következő hősünk Binó Boglárka, a Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatainak oszlopos tagja, aki már többször bizonyított a felnőtt mezőnyben is, a 2017/2018-as szezontól pedig hivatalosan is az első keret  tagja. A tehetséges hálóőr a DIGI Sport tehetségkutató műsorának keretében „A hét hőse” címért versenyez.
Szavazataikkal – melyeket egészen június 25-én (vasárnap) éjfélig adhatnak le – értékes nyereményekkel gazdagíthatják Bogit! Ne késlekedjenek!

 
audi banner

Az ifjú kapus számos kiemelkedő eredménnyel büszkélkedhet a hármas szám jegyében, ugyanis háromszoros Országos Diákolimpia-, háromszoros Országos Gyermekbajnokság- és háromszoros Cell Cup-győztes. A serdülő válogatottal az Olimpiai Reménységek Versenyén szintén a dobogó legfelső fokára állhatott fel, 2015-ben klubja az ifjúsági korosztály legjobb játékosának választotta.

Bogi az általános iskola első osztályában kezdett kézilabdázni, a sportág közege azonnal magával ragadta. Tizenhárom évesen került el otthonról, meg is kellett küzdenie eleinte honvágyával, azonban úgy gondolja, szükség volt minderre, hogy önállóbbá váljon. Nem titkolt célja, hogy a lehető legmagasabb szintre jusson karrierjében, melyhez Győrben minden feltétel adott.

A DIGI Sport „A nap hőse” című műsorának keretében Bogi azon tehetséges kiválasztottak között tudhatja magát, akikre egészen június 25. (vasárnap) éjfélig adhatják le szavazataikat, ezáltal értékes nyereményekkel és „A hét hőse” kitüntető címmel gazdagítva őt.

A barátok, családtagok, kézilabda-szurkolók a DIGI Sport weboldalán regisztrálva voksolhatnak – a Bogival készült rövid interjú ITT a fényképére kattintva online megtekinthető.

Hajrá Bogi!
 


eset


eset