HÍREK

Utánpótlás

Szép eredményekkel zártuk „Az év hőse” szavazást

Nagy Kata

A Győri Audi ETO KC utánpótlás-bázisának két tehetséges növendéke, Horváth Nikolett és Moharos Vivien is esélyesként indult a DIGI Sport tehetségkutató műsorának keretében kiosztásra kerülő „Az év hőse” címért. A nagy hajrában begyűjtött szavazatoknak köszönhetően szép eredményekkel térhettek haza fiataljaink a fővárosi ünnepélyes díjátadó gáláról. 
audi banner

Töretlenül meneteltek a Győri Audi ETO KC fiatal játékosai a DIGI Sport utánpótlással foglalkozó műsorának heti és havi versenyeiben, barátaik és családtagjaik hosszú heteken át támogatták őket voksaikkal, melynek köszönhetően „Az év hőse” cím várományosai között tudhatták magukat.

A nyertes hős leleplezésére és a kitüntetés kiosztására 2017. november 13-án (hétfőn) este Budapesten, a Marczibányi Téri Művelődési Központban került sor. A lányokat nevelőedzőjük, Kun Attila és néhány barátjukból, csapattársukból álló szurkolótáboruk bíztatta a helyszínen.A szavazatok összesítését és az eredmények ünnepélyes keretek között történő kihirdetését követően a tizenkét fős mezőnyben Niki a dobogó harmadik fokán végzett, Vivi pedig az ötödik helyet hozta el.

Az eredményhirdetésről készült összefoglaló a DIGI Sport műsorában november 14-én (kedden) este 20 órakor kerül adásba.

Gratulálunk a szép helyezésekhez, és további sok sikert kívánunk a Győri Audi ETO KC tehetségeinek kézilabdás karrierjük során!
 


eset


eset