HÍREK

Válogatott

Tarolt az ETO az EB-n

Fata Edina

A Svédországban megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon a Győri Audi ETO KC játékosai nagy sikerrel vettek részt különböző nemzetek válogatott csapataiban. Négy játékosa szerepelt a döntőben, közülük került ki a torna gólkirálynője, az EB All-Star csapatába három játékosát szavazták, legértékesebb játékosa cím is ETO-játékosé, és a legtöbb gólpassz is az ETO neve mellé írható.
audi banner

A kontinensviadal döntőjében mindkét oldalon ETO játékosok vitték a prímet. A győztes Norvégia csapatában Nora Mörk 12 találatig jutott, és az EB gólkirálynője lett, valamint a találkozó legjobbjának választották, és az All-Star csapatba is bekerült, míg győri csapattársa Kari Grimsbö történelmet írt azzal, hogy ötödik Eb-aranyát is megszerezte a norvég válogatottal.

A finálé – a végén ezüstérmet szerző -, az All-Star-csapatba beválasztott és az MVP-címmel is kitüntetett Nycke Groot góljával indult, csapattársa Yvette Broch, az Audi ETO beállója szintén All-Star-tag lett.

A Győri Audi ETO és a magyar válogatott csapatkapitánya, Görbicz Anita a legtöbb gólpasszt adta az Európa-bajnokság ideje alatt.

Gratulálunk minden, az EB-n szereplő játékosunknak, és várjuk őket vissza szeretettel!
 


eset


eset