GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Kulcsjátékosunk hosszú távra tervez Győrben
Kulcsjátékosunk hosszú távra tervez Győrben

Újabb játékos írta alá szerződéshosszabbítását csapatunkkal. A 2024/25-ös szezontól kezdve biztosan szerepelni fog a Győri Audi ETO KC-ban Estelle Nze Minko is, hiszen a világklasszis játékos hosszútávú szerződést írt alá klubunkkal.

A Bajnokok Ligájában ismét két ETO-játékos jubilált
A Bajnokok Ligájában ismét két ETO-játékos jubilált

2023. november 11-én a Bietigheim elleni EHF női Bajnokok Ligája csoportkör 7. mérkőzésén Győri-Lukács Viktória 150., Szöllősi-Schatzl Nadine pedig 100. BL-gólját szerezte. A találkozót követően örömmel osztották meg gondolataikat.

A Bietigheimet is legyőzte az ETO – továbbra is veretlen a BL-ben
A Bietigheimet is legyőzte az ETO – továbbra is veretlen a BL-ben

A Győri Audi ETO KC csapata megőrizte veretlenségét az EHF női Bajnokok Ligájában 2023. november 11-én az MHP Arénában. A BL-csoportkör 7. fordulójában 20 órakor kezdődő találkozón Győri-Lukács Viktória 150., Szöllősi-Schatzl Nadine pedig 100. BL-találatát szerezte győri mezben.

A Bietigheim otthonába utazik az ETO
A Bietigheim otthonába utazik az ETO

2023. november 11-én az SG Bietigheim Handball elleni idegenbeli mérkőzésen lép pályára a Győri Audi ETO KC csapata az EHF női Bajnokok Ligája csoportkörének 7. fordulójában. A találkozót szombaton 20 órakor a Sport1TV élőben közvetíti. Az előzetes várakozásokról Ulrik Kirkely vezetőedző és Linn Blohm fogalmazta meg gondolatait.

A NEKA csapata ellen is 2 pontot szerzett az ETO
A NEKA csapata ellen is 2 pontot szerzett az ETO

Újabb két pontot gyűjtött be a Győri Audi ETO KC csapata a K&H női kézilabda liga 8. fordulójában, miután legyőzte a NEKA együttesét. A 2023. november 8-án 18:30-kor az Audi Aréna Győrben játszott találkozón Ryu Eun Hee 50. magyar bajnoki mérkőzésén lépett pályára, míg Farkas Júlia 50. alkalommal viselte az ETO-mezt. Emilie Hovden is jubileumot ünnepelhetett, hiszen megszerezte 50. magyar bajnoki gólját.

Könyv Vanyus Attiláról
Könyv Vanyus Attiláról

Övé a győztesek csapatacímmel jelenik meg könyv Vanyus Attiláról, a Győri Audi ETO KC örökös tiszteletbeli elnökéről. A kötet bemutatója 2023. november 10-én lesz.

A NEKA ellen folytatódik a magyar bajnokság
A NEKA ellen folytatódik a magyar bajnokság

A K&H női kézilabda liga 8. fordulójában a NEKA csapata látogat a Győri Audi ETO KC otthonába. 2023. november 8-án 18:30-tól az Audi Aréna Győr ugyanis újabb NBI-es mérkőzésnek ad otthont. A meccset szerdán az M4Sport televíziós csatorna élőben közvetíti. A találkozó előtt Ulrik Kirkely vezetőedző és Bruna de Paula mondta el várakozásait.

Kerek számok győri mezben
Kerek számok győri mezben

2023. november 4-én a K&H női kézilabda liga előrehozott 10. fordulójában, az Alba Fehérvár elleni mérkőzésen jubileumi gólokat ünnepelt három Győri Audi ETO KC játékos. Veronica Kristiansen 600. ETO-gólját, Linn Blohm pedig 200. NBI-es találatát szerezte meg. Ugyanakkor az első felnőtt bajnoki meccsén pályára lépő Varga Dalma is eredményes volt.

Újabb bajnoki pontok – az Alba Fehérvárt is legyőzte az ETO
Újabb bajnoki pontok – az Alba Fehérvárt is legyőzte az ETO

A női kézilabda K&H liga előrehozott 10. fordulójában magabiztosan nyert a Győri Audi ETO KC az Alba Fehérvár KC ellen 2023. november 4-én az Audi Aréna Győrben. A mérkőzésen Veronica Kristiansen megszerezte 600. ETO-mezes találatát, Linn Blohm 200. magyar bajnoki gólját és az akadémista Varga Dalma is góllal mutatkozott be.

Ismét „Jó cselekedet a gyermekekért” – Válj Te is részesévé!
Ismét „Jó cselekedet a gyermekekért” – Válj Te is részesévé!

A Győri Audi ETO KC számára kiemelkedő fontosságú a társadalmi szerepvállalás, mi sem példázza ezt jobban, hogy a „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági sorozat több sikeres akción van már túl. 2023. november 18-án a Bietigheim elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen a klub adománygyűjtést szervez az állami gondoskodás keretei között élő gyermekek részére. Mindezek mellett az idei szezon mottója: „Adjunk élményt a gyermekeknek!”

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!