GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Jó hírek a karanténból
Jó hírek a karanténból

Elvégezték a hatósági karantén elhagyásához szükséges második tesztet a Győri Audi ETO KC delegációjának minden tagján.  A leletek értékelése után jó híreket kaptunk. 

XVI. Üstökös kupa, Dunaújváros
XVI. Üstökös kupa, Dunaújváros

2020. október 28-30. között Dunaújvárosban rendezik meg a három napos XVI. Üstökös kupa utánpótlás tornát. A hagyományoktól eltérően az öt különböző korosztály számára egynapos torna lesz, a mérkőzéseiket egy nap alatt játszák le, így kevésbé keverednek más csapatokkal. A rendezvényen két Győri ETO KC utánpótlás csapat is részt vesz. Október 29-én csütörtökön U14–es korosztályban szerepel az ETO utánpótlás, másnap, azaz 30-án pénteken, pedig az U15-ös korosztályban.

Helyzetjelentés a karanténból - egy újabb eset
Helyzetjelentés a karanténból - egy újabb eset

Átesett a karantén elhagyásához szükséges első teszten a Győri Audi ETO KC házi karanténban lévő delegációjának minden tagja. A jogszabály szerinti 4. napon leadott mintákat leellenőrizték, és egy újabb koronavírussal fertőzött személy van a delegációban.   

Heti utánpótlás eredmények
Heti utánpótlás eredmények

Október végéhez közeledve a Győri ETO KC utánpótlásában is több mérkőzést el kellett halasztani a vírus-helyzet miatt, méghozzá hétből hármat. A megtartott négy találkozó zökkenőmentesen lezajlott. A csapatok három győzelmet szereztek, egy mérkőzés döntetlen állásnál ért véget.

Pozitív koronavírusos eset a Győri Audi ETO KC-nál
Pozitív koronavírusos eset a Győri Audi ETO KC-nál

A Győri Audi ETO KC csapata Montenegróba történő utazása előtt az ilyenkor szokásos PCR teszten vett részt 2020. október 22-én reggel a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban Győrben. Sajnos a hétvégi BL meccs elmarad, a delegáció egyik tagja pozitív mintát adott.

Csapatépítő programon járt U11-es utánpótlás csapatunk
Csapatépítő programon járt U11-es utánpótlás csapatunk

Október 20-án U11-es korosztályú csapatunk az Élmény műhely és Művészeti Stúdió vendégeként csapatépítő programon vett részt. A csapat egy közös festés keretében mutatta be kreatív oldalát.

ELMARAD az MTK elleni bajnoki mérkőzésünk
ELMARAD az MTK elleni bajnoki mérkőzésünk

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos tájékoztató szerint az MTK KKFT egyik NBI felnőttben szereplő játékosa pozitív Covid tesztet produkált, aminek következtében csapata 10 napos hatósági karanténba került, így a 2020. október 21-re kiírt MTK KKFT – Győri Audi ETO KC felnőtt bajnoki mérkőzés elmarad. A találkozó egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Október harmadik heti utánpótlás eredmények
Október harmadik heti utánpótlás eredmények

Október harmadik hetén is sok mérkőzés zúdult a Győri Audi ETO KC utánpótlás játékosaira. Egy hét alatt több korosztályban összesen 14 mérkőzést játszottak le a játékosok. Az eredményeket tekintve 9 győzelemmel és 5 vereséggel zárult a hét. A serdülő I. osztályú találkozót a vírus helyzetre való tekintettel el kellett halasztani.

"Nem vagyunk gépek" - Danyi Gábor értékelt

A DELO WOMEN'S EHF Champions League nemzetközi versenysorozat csoportkörének 5. fordulójában hét fólos győzelmet aratott a Győri Audi ETO KC. A mérkőzés két félidejében más-más arcát mutatta Danyi Gábor együttese, erről kérdeztük a szakvezetőt a lefújást követően. 

Hétgólos győzelem a Valcea ellen
Hétgólos győzelem a Valcea ellen

Egy héttel az Odense elleni hazai győzelmet követően ismét a nemzetközi színtéren kellett helytállnia Danyi Gábor együttesének, ezúttal a román Valcea csapata töltötte vendégszereplését az Audi Aréna Győrben. A félidei kétgólos hátrányt ledolgozva, fantasztikus második félidőt produkáltak zöld-fehér mezes lányaink és végül meggyőző, hétgólos győzelmet arattak.
Végeredmény: 38-31

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMAGYŐR-SZOL
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Padthai WokbarNutri8MedVie
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!