GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Nemzetközi kézilabda tanácskozás győri szereplővel
Nemzetközi kézilabda tanácskozás győri szereplővel

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) női klubok érdekvédelmi szervezete a Woman’s Forum Club Handball szokásos évi elnökségi ülését tartotta, ahol a Győri Audi ETO KC-t Szabó Tamás nemzetközi igazgató képviselte.

Győri akadémisták a korosztály válogatottakban
Győri akadémisták a korosztály válogatottakban

2023. október 8-13. között a Győri ETO KC akadémiai játékosai és szakemberei közül többen képviselik klubunkat a válogatott összetartásokon. Összesen 11 kézilabdázó és 4 szakember készül a korosztályos nemzeti együttesekkel közösen.

Újabb kerek számok győri mezben
Újabb kerek számok győri mezben

2023. október 7-én a Kozármisleny KA elleni K&H női kézilabda liga mérkőzésen csapatkapitányunk, Kari Brattset Dale 100. alkalommal lépett pályára NBI-es mérkőzésen. Emilie Hovden pedig félszázadik ETO-mezben szerzett gólját ünnepelhette.

Ana Gros haza igazol a szezon végén 
Ana Gros haza igazol a szezon végén 

Biztossá vált, hogy távozik Győrből az idei évad végén Ana Gros. A kiváló balkezes átlövővel hosszabbítani tervezett a Győri Audi ETO KC, de a játékos otthonában, Szlovéniában képzeli el jövőjét.

40 gól fölött az ETO – sima győzelem a Kozármisleny ellen
40 gól fölött az ETO – sima győzelem a Kozármisleny ellen

A női kézilabda K&H liga 5. fordulójában gólgazdag mérkőzésen győzte le a Győri Audi ETO KC a Kozármisleny KA csapatát 2023. október 7-én. A 17:15-kor kezdődő találkozón az Audi Aréna Győrben Kari Brattset Dale 100. alkalommal lépett pályára NBI-es meccsen, valamint Győri-Lukács Viktória 400., Line Haugsted és Emilie Hovden pedig 50. gólját lőtte győri színekben. Ugyanakkor szülési szabadságáról visszatérve, újra a keret tagja volt Veronica Kristiansen.

Válogatott-körkép játékosainkról
Válogatott-körkép játékosainkról

2023. október 9-15. között válogatott héten vesznek részt a Győri Audi ETO KC játékosai, hazáik nemzeti együtteseiben. Kézilabdázóink között lesznek olyanok, akik Győri-Lukács Viktóriával és Szöllősi-Schatzl Nadine-nal is találkoznak az összetartás alkalmával. Ugyanakkor többen már a 2024-es Európa-bajnokság reményében lépnek pályára.

Az újonc Kozármisleny érkezik az Audi Aréna Győrbe
Az újonc Kozármisleny érkezik az Audi Aréna Győrbe

A Győri Audi ETO KC csapata az NBI-es újonc Kozármisleny KA-t fogadja a K&H női kézilabda liga 5. fordulójában az Audi Aréna Győrben 2023. október 7-én. Az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornáján élőben közvetíti a találkozót 16 órától. A várakozásokról Ulrik Kirkely vezetőedző és Farkas Eszter beszélt.

40 gól az ellenfél kapujában – sima győzelem a Vasas ellen
40 gól az ellenfél kapujában – sima győzelem a Vasas ellen

Nagyszerű győzelmet szerzett a K&H női kézilabda liga előrehozott 11. fordulójában a Győri Audi ETO KC. Ulrik Kirkely együttese magabiztosan, 40-20-ra győzte le a Vasas SC-t. A Sterbinszky Amália Csarnokban Linn Blohm 50. magyar bajnoki mérkőzésén lépett pályára a 2023. október 4-én 18 órakor kezdődő találkozón. A második félidő 10. percében egy 20 perces gólcsendet követően kapott ismét találatot az ETO, és újra játéklehetőséghez jutott Farkas Eszter és Farkas Júlia is.

A Vasas ellen folytatódik a pontvadászat
A Vasas ellen folytatódik a pontvadászat

2023. október 4-én a Győri Audi ETO KC csapata a Vasas SC vendégeként folytatja szereplését a K&H női kézilabda liga előrehozott, 11. fordulójában a Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnokban. Előzetesen Ulrik Kirkely vezetőedző és Ana Gros beszélt a várakozásokról.

Két győri játékos a magyar válogatottban
Két győri játékos a magyar válogatottban

Golovin Vlagyimir, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 18 fős keretét az októberi EHF Euro Cup-mérkőzésekre. A nemzeti együttesbe meghívót kapott két Győri Audi ETO KC játékos, Győri-Lukács Viktória és Szöllősi-Schatzl Nadine is. Klubunk továbbá a szakmai stábban is képviselteti magát.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!