GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Egy híján 40 gól – sima győzelem Kisvárdán is
Egy híján 40 gól – sima győzelem Kisvárdán is

A K&H női kézilabda liga előrehozott 6. fordulója 2023. szeptember 27-én nagyarányú Győri Audi ETO KC győzelmet hozott a Kisvárda Masters Good ellen. A 18 órakor a kisvárdai Városi Sportcsarnokban rendezett mérkőzésen már az első félidő végére magabiztos ETO-előny alakulat ki. A második játékrészben a két csapat közti differencia tovább nőtt, valamint játéklehetőséget kapott Dobány Kitti, Farkas Júlia és Farkas Eszter is.

Különleges lehetőség diákoknak – indul a sulibérlet-program
Különleges lehetőség diákoknak – indul a sulibérlet-program

A 2023/2024-es szezonban nem mindennapi lehetőség nyílik a kézilabda iránt érdeklődő diákok előtt. A Győri Audi ETO KC kedvezményes bérletajánlattal szeretné megszólítani az általános és középiskolai közösségeket. Gyertek Ti is, szurkoljatok velünk a csapatnak! Szeretettel várjuk az iskolák jelentkezését!

Utánpótlás-edzőnk a serdülő válogatott élén
Utánpótlás-edzőnk a serdülő válogatott élén

A 2019-es azerbajdzsáni Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) szerzett tapasztalatait felhasználva újabb sikereket érne el Kun Attila. A Győri ETO KC Akadémia 1-es csapatának vezetőedzőjét ugyanis a serdülő válogatott szövetségi kapitányának választották. A szakmai stábban szerepet kap közvetlen kollégája, Csendes Dávid erőnléti tréner is.

Irány Kisvárda – jön az NBI 6. fordulója
Irány Kisvárda – jön az NBI 6. fordulója

2023. szeptember 27-én a Kisvárda Masters Good otthonába, a Városi Sportcsarnokba látogat a Győri Audi ETO KC a K&H női kézilabda liga előrehozott, 6. fordulójában. A találkozót az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornája élőben közvetíti 18 órától. Előzetesen Ulrik Kirkely vezetőedző és Linn Blohm latolgatta az esélyeket.

Housheer és van Wetering jövő nyártól Győrben folytatja
Housheer és van Wetering jövő nyártól Győrben folytatja

Folytatódnak a 2024/25-ös szezon keretével kapcsolatos bejelentéseink. Biztossá vált, hogy két holland válogatott, Dione Housheer és Bo van Wetering jövő nyártól zöld-fehérben szerepel majd. A két sportoló Dániából teszi majd át a székhelyét jövő nyáron Győrbe.

Újabb jubilálók: Brattset Dale 200, Oftedal 100
Újabb jubilálók: Brattset Dale 200, Oftedal 100

A CSM Bucuresti elleni EHF női Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen 2023. szeptember 23-án Stine Oftedal 100. BL-mérkőzésén lépett pályára győri színekben, Kari Brattset Dale pedig 200. BL-gólját lőtte ETO-mezben.

Brattset Dale a meccs legjobbja – újabb 2 pont a BL-ben
Brattset Dale a meccs legjobbja – újabb 2 pont a BL-ben

Négygólos győzelmet aratott a Győri Audi ETO KC csapata a CSM Bucuresti ellen az EHF női Bajnokok Ligája 3. fordulójában 2023. szeptember 23-án. A hét mérkőzése titulust kapó, Polyvalent Hallban 16:00-kor kezdődő találkozón Stine Oftedal 100-jára lépett pályára ETO-mezben BL-meccsen, az MVP-nek választott Brattset Dale pedig 200. BL-gólját lőtte győri színekben. Az első félidőben hamar ötgólos előnyre tett szert a zöld-fehér csapat. Ugyan kétszer is egyenlíteni tudott a Bukarest, a szoros hajrá végül ETO-győzelmet hozott.

Bukarestben is a győzelem a cél – jön a 3. BL-forduló
Bukarestben is a győzelem a cél – jön a 3. BL-forduló

Az EHF női Bajnok Ligája 3. fordulójában a CSM Bukarest együttesével játszik a Győri Audi ETO KC csapata a román fővárosban, 2023. szeptember 23-án 16 órakor. A találkozót a Sport1 TV élőben közvetíti szombaton.

Görbicz Anita nyomában Emilie Hovden
Görbicz Anita nyomában Emilie Hovden

Emilie Hovden a 9. olyan Győri Audi ETO KC játékos lett, aki legalább 13 gólt szerzett egy mérkőzés alkalmával az NBI-ben. 2023. szeptember 20-án a K&H női kézilabda liga 4. fordulójában a Praktiker-Vác elleni találkozón lőtt találataival olyan klublegendákat ért utol, mint Görbicz Anita, Kulcsár Anita, Mátéfi Eszter, Stine Oftedal vagy éppen Heidi Löke.

Könnyed győzelem Vácott - zsebben az újabb bajnoki pontok
Könnyed győzelem Vácott - zsebben az újabb bajnoki pontok

A K&H női kézilabda liga 4. fordulójában, 2023. szeptember 20-án 18:30 kezdettel a Győri Audi ETO KC a Praktiker-Vác együttesét győzte le a váci Városi Sportcsarnokban. Már az első félidőben – többek közt Emilie Hovden 10 góljával –, magabiztos előnyre tett szert a zöld-fehér csapat. A második játékrész ezért nem is tartogatott magában sok kérdést, az ETO nagyarányú győzelmet aratott idegenben – ezzel megszerezte harmadjára is a két pontot a 2023/24-es magyar bajnoki kiírásban.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!