GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Október harmadik heti utánpótlás eredmények
Október harmadik heti utánpótlás eredmények

Október harmadik hetén is sok mérkőzés zúdult a Győri Audi ETO KC utánpótlás játékosaira. Egy hét alatt több korosztályban összesen 14 mérkőzést játszottak le a játékosok. Az eredményeket tekintve 9 győzelemmel és 5 vereséggel zárult a hét. A serdülő I. osztályú találkozót a vírus helyzetre való tekintettel el kellett halasztani.

"Nem vagyunk gépek" - Danyi Gábor értékelt

A DELO WOMEN'S EHF Champions League nemzetközi versenysorozat csoportkörének 5. fordulójában hét fólos győzelmet aratott a Győri Audi ETO KC. A mérkőzés két félidejében más-más arcát mutatta Danyi Gábor együttese, erről kérdeztük a szakvezetőt a lefújást követően. 

Hétgólos győzelem a Valcea ellen
Hétgólos győzelem a Valcea ellen

Egy héttel az Odense elleni hazai győzelmet követően ismét a nemzetközi színtéren kellett helytállnia Danyi Gábor együttesének, ezúttal a román Valcea csapata töltötte vendégszereplését az Audi Aréna Győrben. A félidei kétgólos hátrányt ledolgozva, fantasztikus második félidőt produkáltak zöld-fehér mezes lányaink és végül meggyőző, hétgólos győzelmet arattak.
Végeredmény: 38-31

A Valcea lesz a következő ellenfelünk – hazai pályán fogadjuk őket
A Valcea lesz a következő ellenfelünk – hazai pályán fogadjuk őket

A DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportmérkőzéseinek 5. fordulójában zsinórban másodjára hazai közönség előtt fogadja ellenfelét a Győri Audi ETO KC, jelen esetben a román SCM Ramnicu Valcea-t. A találkozó 18 órakor veszi kezdetét, jegyek csökkentett áron még kaphatók. A mérkőzés előtt a mostanában kivételesen jó formát mutató brazil, klasszist, Eduarda Amorim Taleska-t kérdeztük várakozásairól.
Találkozzunk a meccsen és szurkoljunk együtt az 1003 BL gólnál tartó Görbicz Anita vezényletével pályára lépő győri zöld-fehér lányoknak!

24 gólos győzelem a Vác ellen
24 gólos győzelem a Vác ellen

A K&H női kézilabda liga 12. fordulójában a Vác együttesét fogadta csapatunk az Audi Aréna Győrben. A hétközepi bajnoki találkozón közel 1400 lelkes szurkoló gyűlt össze a helyszínen a lelátón, és bíztatta a győri lányokat. A győzelemért járó két pont egy pillanatig sem forgott kockán, a mérkőzést végig kezünkben tartva, magabiztos győzelmet arattunk.
Végeredmény: 43-19

1000 BL gól története – Görbicz rekordok és érdekességek
1000 BL gól története – Görbicz rekordok és érdekességek

Hihetetlen rekordokat tart és állít be Görbicz Anita. Nem túlzás, hogy ő a női kézilabdázás legendás alakja nem csak Magyarországon, de globálisan is. Görbe számtalan rekordot tart, és remélhetőleg továbbiakat is elér még a klubhűség példaképe kivételes pályafutása utolsó szezonjában.

A Vác érkezik hozzánk
A Vác érkezik hozzánk

A K&H női kézilabda liga 12. előre hozott fordulójában a Váci NKSE együttese érkezik az Audi Aréna Győrbe október 14-én, szerdán. A Győri Audi ETO KC csapata veretlenül várja ellenfelét, akinek soraiban a győri nevelésű és kölcsönbe adott Lakatos Rita, a házi góllövő lista negyedik helyezettje is pályára lép.
A 18:15-kor kezdődő mérkőzésre a 2020/21-es szezonra megvásárolt bérletek érvényesek, emellett vásárolhatók belépőjegyek.

Köszönjük az Odense elleni remek hangulatot – reméljük, a Valcea elleni mérkőzésen is találkozunk!
Köszönjük az Odense elleni remek hangulatot – reméljük, a Valcea elleni mérkőzésen is találkozunk!

A Győri Audi ETO KC soron következő hazai bajnoki és BL mérkőzésére még szép számmal kaphatók jegyek. A csapat nagy örömére a legutóbbi Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő zöld-fehér találkozón remek hangulatot varázsoltak a lelátókon szurkolók, akik többen voltak, mint a korábbi mérkőzéseken.
Gyere el Te is, szurkolj együtt velünk, nekünk!

Utánpótlás játékosaink pozitív hetet zártak
Utánpótlás játékosaink pozitív hetet zártak

A Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatai számára folytatódott a lendületes, mérkőzés-teljes októberi hónap. Csaknem egy hét alatt különböző korosztályokban 14 mérkőzés került megrendezésre és 4 találkozót a járványügyi helyzetre való tekintettel el kellett halasztani. 10 meccsen számolták az eredményt, abból sikerült 8 mérkőzést győzelemmel zárni, emellett egy döntetlen született, a 10. összecsapást pedig két ETO csapat egymás ellen játszotta. Az U11-es Gyermekbajnokságban a részvétel a fontos, itt nem számít a lőtt gólok száma.

Sporttörténelmet írt Görbicz Anita – 1000 gól a BL-ben!
Sporttörténelmet írt Görbicz Anita – 1000 gól a BL-ben!

Női vonalon még soha senkinek nem sikerült az, amit most Görbicz Anita elért. A Győri Audi ETO KC világklasszisa az október 10-i, Odense HC elleni BL mérkőzésen belőtte 1000. Bajnokok Ligája gólját. A találkozót követően a győri zöld-fehérek csapatkapitányát kérdeztük.
Köszönjük, Görbe, szívből gratulálunk! 

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMAGYŐR-SZOL
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!