GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Akadémistáink új kollégiumban
Akadémistáink új kollégiumban

A Győri Audi ETO KC négy akadémiai csapatából 24 játékos kollégiumban lakik, akik a Kossuth Lajos Kollégiumból átköltözhettek új szálláshelyükre, immáron a legmodernebb körülmények biztosítottak számukra nem csak az edzéseket illetően, hanem a lakhatásban is. Az új kollégiumban két-három fős szobákban kapnak szállást a játékosok, amihez saját fürdőszoba és egy mini konyha is tartozik, emellett központi elhelyezkedése miatt az utazás is könnyebben megoldható az iskolába és az edzésekre egyaránt.

Újra BL-jegyértékesítés – ezen a héten bérleteseink vásárolhatnak belépőt
Újra BL-jegyértékesítés – ezen a héten bérleteseink vásárolhatnak belépőt

A Győri Audi ETO KC elindítja soron következő két hazai BL mérkőzésére a jegyértékesítést továbbra is csökkentett áron. Az október 10-i Odense és az október 17-i Valcea elleni találkozókra először az idei szezonban, ill. a tavalyi évad kék bérlettel rendelkező szurkolók vásárolhatják meg helyeikre a jegyeket a tavalyi őszi időszakhoz képest csökkentett jegyárakkal.

"Szintet léptünk a második félidőben" - összefoglaló

A Győri Audi ETO KC a DELO WOMEN'S EHF Champions League versenysorozatának 2. fordulójában hazai közönség előtt a HC Podravka Vegeta együttese ellen lépett pályára. A győri zöld-fehérek zseniális második félidei teljesítménnyel nagy arányú győzelmet arattak a horvát bajnok ellen. A találkozót követően Danyi Gábor vezetőedző és a mérkőzésen hét gólig jutó Veronica Kristiansen nyilatkozott. 

Győzelem a Podravka csapata ellen
Győzelem a Podravka csapata ellen

Hazai pályán is megkezdte BL szereplését a Győri Audi ETO KC csapata. 2020.szeptember 19-én (szombaton) 16 órától a horvát HC Podravka Vegeta együttesét fogadták az Audi Aréna Győrben. Két ellentétes félidőt követően – az első játékrészben fej-fej mellett haladtak a csapatok a gólgyártásban, míg a második harminc percben a hazai zöld-fehérek domináltak – magabiztos, 15 gólos győzelmet arattak Danyi Gábor tanítványai.
Végeredmény: 43-28

A Podravka együttesét fogadjuk szombaton
A Podravka együttesét fogadjuk szombaton

A viszontagságos moszkvai utat követően –, melyről szerencsére a delegáció minden tagja egészségesen tért haza, s negatív koronavírusteszt-eredményeket produkált – újabb nemzetközi összecsapás vár Danyi Gábor csapatára. Zöld-fehér mezes lányaink ellenfele ezúttal a horvát HC Podravka Vegeta lesz – szurkoljanak a helyszínen 2020. szeptember 19-én (szombaton) 16 órától az Audi Aréna Győrben!

Magabiztos győzelem az SZKKA ellen
Magabiztos győzelem az SZKKA ellen

Álmos meccskezdés után gyorsan tempót váltott csapatunk és szünetben 14 góllal vezetett. A második játékrészben tovább növeltük az előnyt végül 43-22-re nyertünk idegenben.

Csökkentett áron vásárolható belépő a szombati Podravka Vegeta elleni találkozóra
Csökkentett áron vásárolható belépő a szombati Podravka Vegeta elleni találkozóra

A Győri Audi ETO KC szeptember 19-i, Podravka Vegeta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésére a tavalyi őszi időszakhoz képest csökkentett áron vásárolható belépőjegy.

Szombathely következik
Szombathely következik

Épp hogy kijöhettek a karanténból a csapat tagjai a moszkvai utazás után, máris jön a követkő mérkőzés. Ezúttal Szombathelyig kell utazni K&H Női Kézilabda Liga mérkőzésre.

Csökkentett árakkal mától bárki vásárolhat BL-jegyet
Csökkentett árakkal mától bárki vásárolhat BL-jegyet

A Győri Audi ETO KC elindította a szeptember 19-i, Podravka Vegeta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésére a jegyek értékesítését – szeptember 14-től bárki megválthatja belépőjét. A jegyértékesítés szeptember 8-án, kedden vette kezdetét a tavalyi őszi időszakhoz képest csökkentett jegyárakkal bérlettel rendelkező szurkolók részére, de szeptember 14-től bárki vásárolhat belépőjegyet.

Döntetlen a BL nyitányon
Döntetlen a BL nyitányon

Idegenben kezdte meg csapatunk az új Bajnokok Ligája szezont a CSZKA Moszkva otthonában. A lányok egy izgalmas, fordulatos meccsen döntetlent harcoltak ki Moszkvában.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMAGYŐR-SZOL
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!