GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

BAJNOK CSAPAT – A 2022/2023-as bajnoki- és Magyar Kupa szezon számokban
BAJNOK CSAPAT – A 2022/2023-as bajnoki- és Magyar Kupa szezon számokban

A Győri Audi ETO számára bajnoki aranyéremmel és Magyar Kupa ezüsttel zárult a 2022/2023-as kézilabda idény. A K&H női kézilabda ligában megszerezett elsőség azt jelenti, hogy a csapat ezzel biztos résztvevője a Bajnokok Ligája következő kiírásának. 

Évadzáró szakmai nap Balatonbogláron
Évadzáró szakmai nap Balatonbogláron

A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ és a NEKA 2023. június 14-én Balatonbogláron tartotta a szezonzáró szakmai konferenciáját. A nívós eseményen a Győri Audi ETO KC Akadémiájának szakemberei is képviseltették magukat.

Sikeres évet zártak akadémistáink
Sikeres évet zártak akadémistáink

Klubunk utánpótlás csapatai számára is befejeződött a 2022/23-as szezon. Fiataljaink becsülettel végig dolgozták az évadot, így a sikerek sem maradtak el. A kemény munkának köszönhetően akadémistáink öt bajnokságban is érmet szereztek, amit klubunk és az Akadémia vezetői adtak át a játékosoknak a szezonzáró eseményen.

Megkezdődött a 2024/25-ös szezon kialakítása
Megkezdődött a 2024/25-ös szezon kialakítása

A Győri Audi ETO elkezdte a 2024/2025-ös szezon csapatának összeállítását. A több mint egy év múlva rajtoló évad első igazolását azonban máris be lehet jelenteni, hiszen világklasszis balátlövő érkezik Győrbe jövő nyáron.

Hat győri a serdülő válogatottban
Hat győri a serdülő válogatottban

A Győri Audi ETO KC Akadémiát hatan képviselik a serdülő nemzeti csapatban. A korosztályos válogatott 2023. június 7-10. között Gyöngyösön, a Mátraházi Edzőtáborban tartja összetartását.

Bronzérem az U17 I. osztályban
Bronzérem az U17 I. osztályban

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ral egy időben Szigetszentmiklóson rendezték meg az U17 I. osztály országos négyes döntőjét, ahova Akadémia 2-es csapatunk is bejutott. Akadémistáink az elődöntőben a DVSC SCHAEFFLER együttese ellen sajnos vereséget szenvedtek, azonban másnap a Ferencvárosi TC legyőzésével megszerezték a bronzérmet.

Szezonzárás a szponzorokkal
Szezonzárás a szponzorokkal

Hétfő este az Audi Aréna Győrben a szurkolókkal búcsúzott a 2022/2023-as szezontól a Győri Audi ETO. Kedden pedig a szponzoroknak köszönte meg az egész éves támogatást a klub a Bridge Klubban.

Közlemény
Közlemény

A Győri Audi ETO KC hivatalos álláspontja Ambros Martín nyilatkozata kapcsán.

KÖSZÖNJÜK! – szurkolói búcsú a szezontól
KÖSZÖNJÜK! – szurkolói búcsú a szezontól

A Bajnokok Ligája FINAL4 bronzmérkőzésének másnapján a Győri Audi ETO szurkolóival közösen búcsúzott a 2022/2023-as idénytől. Az Audi Aréna Győr lelátója ismét zöld-fehérbe öltözött és a „Hajrá ETO” mellett könnycseppek is legördültek az emberek arcán.

A szív diadala – Bronzérmes a csapatunk
A szív diadala – Bronzérmes a csapatunk

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4 bronzmérkőzésén a Győri Audi ETO a dán Team Esbjerg együttesével mérkőzött meg. Az első percektől kezdve irányította a mérkőzést az ETO, és a félidő hét gólos győri vezetéssel zárult. A második játékrészben felzárkózott a dán együttes, de végül 28-27-es győzelemmel a 2022/2023-as Bajnokok Ligája FINAL4 bronzérmese a Győri Audi ETO.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!