GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Ana Gros a szezon legjobb jobbátlövője
Ana Gros a szezon legjobb jobbátlövője

Az Európai Kézilabda Szövetség egy rangos gálán hirdette ki a 2022/23-as év legjobbjainak névsorát. Csapatunk több játékost is adott a jelöltek közé, végül Ana Gros kapta meg posztján a legjobbnak járó elismerést.

Sorsoltak a Bajnokok Ligájában
Sorsoltak a Bajnokok Ligájában

2023. június 27-én Bécsben került sor az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) Bajnokok Ligája versenysorozat 2023/24-es szezonjának sorsolására, amely kétségtelenül a nyári időszak egyik leginkább várt eseménye. Először a hölgyeknél húztak, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan két nyolcas csoportra osztották a BL mezőnyt. A Győri Audi ETO az „A”-jelű csoportba került, ahol ellenfelei többek között a francia Brest Bretange, valamint a Faluvégi Dorottyával felálló Bietigheim lesznek.

Görbicz Anita az EHF Hírességek Csarnokának tagja lett
Görbicz Anita az EHF Hírességek Csarnokának tagja lett

Az Európai Kézilabda Szövetség hétfő este ünnepélyes gálaműsor keretében díjazta a legjobb jelenlegi és korábbi kézilabda legendákat. A Bécsben megrendezésre kerülő „EHF Excellence Awards” gálán avatták fel a Hírességek Csarnokát, ahova bekerült klubunk egykori kiváló játékosa, valamint jelenlegi elnöke, Görbicz Anita is.

Út a Bajnokok Ligája bronzig
Út a Bajnokok Ligája bronzig

A Győri Audi ETO sorozatban hetedszer jutott be a Női EHF Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé. A FINAL4-t 2023. június első hétvégéjén rendezték meg az MVM Dome-ban. Az ETO a szombati játéknapon kikapott a címvédő – későbbi győztes – Vipers Kristiansandtól, viszont vasárnap győzött a dán Team Esbjerg ellen, így bronzéremmel zárta a szezont.

Akadémiai szezonértékelő 2. rész – U19 I. osztály
Akadémiai szezonértékelő 2. rész – U19 I. osztály

Folytatjuk cikksorozatunkat akadémiai együtteseink szezonértékelésével. A sort Akadémia 1-es csapatunk U19 I. osztályú szereplésével folytatjuk, akik az alapszakasz harmadik helyén zártak.

A junior válogatottban bizonyíthat Farkas Júlia
A junior válogatottban bizonyíthat Farkas Júlia

Győri Audi ETO KC Akadémiájáról Farkas Júlia kapott meghívást a korosztályos válogatottba, akik június 11-én Balatonbogláron kezdték meg a felkészülést a 2023. július 5-17. között Romániában megrendezésre kerülő junior Európa-bajnokságra.

Akadémiai szezonértékelő 1. rész – NB II
Akadémiai szezonértékelő 1. rész – NB II

Cikksorozatot indítunk, amelyben klubunk mindhárom akadémiai együttesének szezonját értékeljük. A sort Akadémia 1-es csapatunk NB II-es szereplésével kezdjük, akik a tabella harmadik helyén végeztek.

BAJNOK CSAPAT – A 2022/2023-as bajnoki- és Magyar Kupa szezon számokban
BAJNOK CSAPAT – A 2022/2023-as bajnoki- és Magyar Kupa szezon számokban

A Győri Audi ETO számára bajnoki aranyéremmel és Magyar Kupa ezüsttel zárult a 2022/2023-as kézilabda idény. A K&H női kézilabda ligában megszerezett elsőség azt jelenti, hogy a csapat ezzel biztos résztvevője a Bajnokok Ligája következő kiírásának. 

Évadzáró szakmai nap Balatonbogláron
Évadzáró szakmai nap Balatonbogláron

A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ és a NEKA 2023. június 14-én Balatonbogláron tartotta a szezonzáró szakmai konferenciáját. A nívós eseményen a Győri Audi ETO KC Akadémiájának szakemberei is képviseltették magukat.

Sikeres évet zártak akadémistáink
Sikeres évet zártak akadémistáink

Klubunk utánpótlás csapatai számára is befejeződött a 2022/23-as szezon. Fiataljaink becsülettel végig dolgozták az évadot, így a sikerek sem maradtak el. A kemény munkának köszönhetően akadémistáink öt bajnokságban is érmet szereztek, amit klubunk és az Akadémia vezetői adtak át a játékosoknak a szezonzáró eseményen.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!