GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Hat győri a serdülő válogatottban
Hat győri a serdülő válogatottban

A Győri Audi ETO KC Akadémiát hatan képviselik a serdülő nemzeti csapatban. A korosztályos válogatott 2023. június 7-10. között Gyöngyösön, a Mátraházi Edzőtáborban tartja összetartását.

Bronzérem az U17 I. osztályban
Bronzérem az U17 I. osztályban

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ral egy időben Szigetszentmiklóson rendezték meg az U17 I. osztály országos négyes döntőjét, ahova Akadémia 2-es csapatunk is bejutott. Akadémistáink az elődöntőben a DVSC SCHAEFFLER együttese ellen sajnos vereséget szenvedtek, azonban másnap a Ferencvárosi TC legyőzésével megszerezték a bronzérmet.

Szezonzárás a szponzorokkal
Szezonzárás a szponzorokkal

Hétfő este az Audi Aréna Győrben a szurkolókkal búcsúzott a 2022/2023-as szezontól a Győri Audi ETO. Kedden pedig a szponzoroknak köszönte meg az egész éves támogatást a klub a Bridge Klubban.

Közlemény
Közlemény

A Győri Audi ETO KC hivatalos álláspontja Ambros Martín nyilatkozata kapcsán.

KÖSZÖNJÜK! – szurkolói búcsú a szezontól
KÖSZÖNJÜK! – szurkolói búcsú a szezontól

A Bajnokok Ligája FINAL4 bronzmérkőzésének másnapján a Győri Audi ETO szurkolóival közösen búcsúzott a 2022/2023-as idénytől. Az Audi Aréna Győr lelátója ismét zöld-fehérbe öltözött és a „Hajrá ETO” mellett könnycseppek is legördültek az emberek arcán.

A szív diadala – Bronzérmes a csapatunk
A szív diadala – Bronzérmes a csapatunk

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4 bronzmérkőzésén a Győri Audi ETO a dán Team Esbjerg együttesével mérkőzött meg. Az első percektől kezdve irányította a mérkőzést az ETO, és a félidő hét gólos győri vezetéssel zárult. A második játékrészben felzárkózott a dán együttes, de végül 28-27-es győzelemmel a 2022/2023-as Bajnokok Ligája FINAL4 bronzérmese a Győri Audi ETO.

Az Esbjerg ellen játszunk a bronzéremért
Az Esbjerg ellen játszunk a bronzéremért

A Győri Audi ETO két gólos vereséget szenvedett a címvédő Vipers Kristiansand ellen az EHF Bajnokok Ligája FINAL4 elődöntőjében, így a bronzéremért szállnak harcba a győri lányok. A második elődöntőben az is eldőlt, hogy a csapat ellenfele a dán Team Esbjerg lesz. A bronzmérkőzést június 4-én, vasárnap 15:15-kor rendezik az MVM DOME-ban.

Vereség az elődöntőben – Bronzéremért játszik a csapat
Vereség az elődöntőben – Bronzéremért játszik a csapat

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4 elődöntőjében a Győri Audi ETO a norvég Vipers Kristiansand együttesével találkozott az MVM DOME-ban. Az első percektől kezdve a címvédő irányított a találkozón, és végül két gólos győzelmet aratott.

A Vipersen keresztül vezet az út a BL döntőbe
A Vipersen keresztül vezet az út a BL döntőbe

A szezon legjobban várt hétvégéjéhez érkezett a Győri Audi ETO.  Június első hétvégéjén az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ban szerepel a csapat. Az elődöntőben a tavalyi Bajnokok Ligája győztes Vipers Kristiansand lesz az ellenfél. A mérkőzés 2023. június 3-án, szombaton 15:15-kor kezdődik az MVM Dome-ban és a Sport1 élőben közvetíti.

Akadémistáink győzelmekkel zárták a szezont
Akadémistáink győzelmekkel zárták a szezont

Elmúlt héten Akadémia 1-es és 3-as csapatunk is pályára lépett a 2022/23-as szezon utolsó fordulójában. Előbbiek először az U19 I. osztályban, majd az NB II-ben is győzelmet arattak, míg utóbbiak az U19 III. osztályban gyűjtötték be a két pontot. A győzelmeknek köszönhetően akadémistáink az NB II-ben a harmadik helyen zártak, míg az U19 III. osztályban megnyerték a bajnokságot.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!