GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

A jegymizériáról
A jegymizériáról
Vanyus Attila az Oxygen Medianak nyilatkozott ma délelőtt a jegymizériáról.
Görbicz az elsõ meccset kihagyja
Görbicz az elsõ meccset kihagyja
Az előzetes MRI-vizsgálat még nem tudta kimutatni, hogy mennyire sérültek meg a szalagok Görbicz Anita térdében, ezért a jövő héten artroszkópos vizsgálat során állapítja meg dr. Balogh Péter főorvos, hogy elszakadtak-e a szalagok - tájékoztatta honlapunkat Vanyus Attila. Az elnök hozzátette: Görbicz így - szerinte - biztosan kihagyja a viborgi összecsapást. Ha nem Görbiczről lenne szó, akkor az is kijelenthető lenne, hogy a veszprémi visszavágón sem szerepel, de vele kapcsolatban már annyi „csoda” történet, hogy ezt nem lehet biztosra venni.
Ma lesz diagnózis
Ma lesz diagnózis
A győri kórházban még tegnap éjszaka megvizsgálták a Ferencváros ellen megsérült Görbicz Anita térdét. A sérülés azonban annyira friss volt még, hogy nem lehetett megállapítani az MRI-vizsgálattal, hogy az irányító baltérdének külső oldalszalagjai teljesen vagy részlegesen szakadtak-e el vagy „csak” zúzódtak? Görbicz Anitát ma - valószínûleg már délelőtt - újra megvizsgálják és felállítjáka pontos diagnózist - tájékoztatta honlapunkat Vanyus Attila klubelnök.
Görbicz megsérült
Görbicz megsérült
Döntetlent játszott az Audi ETO a Népligetben (28-28), így még egy pont kell a bajnoki címhez. Görbicz Anita térdsérülést szenvedett.
forgalomkorlátozás
forgalomkorlátozás
Ezúton szeretnénk felhívni minden utazónak a figyelmét, hogy holnap a 82-es számú főúton Cseszneknél útfelújítási munkálatok lesznek. Óvatosan közlekedjetek!!
Elõírások a BL-döntõre
Elõírások a BL-döntõre
Az alábbiakban a Veszprém Aréna, illetve a Győri Audi ETO KC vezetőségeinek kérését olvashatjátok
Szurkolói jegyek a BL-döntõre
Szurkolói jegyek a BL-döntõre
A Veszprém Arénában 2009. május 16-án 16:15-kor megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája döntő visszavágóján is lesznek szurkolói jegyek!
Szurkolói buszok Veszprémbe
Szurkolói buszok Veszprémbe
A Győri Audi ETO KC és a Győri ETO kézilabda Szurkolók Egyesülete által szervezett buszok szombaton 12 órakor indulnak az ETO stadion parkolójából.
A GYÕRI ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének nyilatkozata
A GYÕRI ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének nyilatkozata
Elfogytak a jegyek
Elfogytak a jegyek
A Győri Audi ETO KC vezetősége sajnálattal tájékoztatja szurkolóit, hogy a Bajnokok Ligája döntő visszavágójára minden jegy elkelt. Az ülőbérlettel rendelkezők csütörtökig vásárolhatják meg jegyeiket.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!