GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Távoznak a Herr lányok
Távoznak a Herr lányok
A nyáron Herr Orsolya és Herr Anita elhagyja a zöld-fehéreket.
BL-jegyek hétfõtõl
BL-jegyek hétfõtõl
Március 30-tól április 5-ig vehetik meg helyükre a BL-elődöntő jegyeit a az Audi ETO bérlettel rendelkező szurkolói. Április 6-tól pedig mindenki vásárolhat már jegyeket. Az árak nem változtak: az ülőjegy 4000, az álló pedig 2500 forintba kerül. Bár a Hypo NÖ honlapján megjelent, hogy megegyezett a két klub és április 13-án, húsvéthétfőn lesz a kinti mérkőzés, ez nem igaz. Az Audi ETO ebbe nem ment bele. Az EHF szabályzata szerint egyébként szombaton vagy vasárnap kell lejátszani a mérkőzést.
BL-jegyek hétfõtõl
BL-jegyek hétfõtõl
Március 30-tól április 5-ig vehetik meg helyükre a BL-elődöntő jegyeit a az Audi ETO bérlettel rendelkező szurkolói. Április 6-tól pedig mindenki vásárolhat jegyeket. Az árak nem változtak: az ülőjegy 4000, az álló pedig 2500 forintba kerül. Bár a Hypo NÖ honlapján megjelent, hogy megegyezett a két klub és április 13-án, húsvéthétfőn lesz a kinti mérkőzés, ez nem igaz. Az Audi ETO ebbe nem ment bele. Az EHF szabályzata szerint egyébként csütörtök és vasárnap között kell lejátszani a mérkőzést.
A csoportelsõség a tét!
A csoportelsõség a tét!
A Győri Audi ETO KC a C.S Oltchim Rm. Valcea csapatát fogadja ma délután a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A találkozót a Viasat3, az ehfTV és a Kisalföld élőben közvetíti.
Esély sem volt
Esély sem volt
A Józsa-testvérek játékengedélyét december óta nem sikerült elintézni, nélkülük viszont esélye sem volt az ETO-nak Kecskeméten. (20-33)
Szoros vereség Valceaban
Szoros vereség Valceaban
A végjátékban nyerhetett volna az ETO Romániában, de végül Dinu bravúrjai döntöttek (26-28).Néhány fotó a mérkőzésről
ETO - Nyíradony a számok tükrében
ETO - Nyíradony a számok tükrében
A női bajnokság 21. fordulójában a Győri Audi ETO KC a Tajtavill-Nyíradony KK csapatát fogadja szerda este a Magvassy csarnokban.
Közel Amorimhoz
Közel Amorimhoz
Könnyen lehet, hogy a GP Skopje brazil balátlövője, Eduarda Amorim néhány napon belül az Audi ETO-hoz szerződik.
Részvétnyilvánítás
Részvétnyilvánítás
A Győri ETO FKC SE minden szurkolójának, játékosának, vezetőinek nevében, mély megrendüléssel és döbbenettel értesültünk - a kézilabda társadalmat lesújtó-, veszprémi hírről. Őszinte részvétünk Marian Cozma családjának, a veszprémi játékosoknak és vezetőknek! Valamennyi sérült játékosnak mielőbbi felépülést!
Mai cél az elõdöntõ!
Mai cél az elõdöntõ!
A Győri Audi ETO KC az RK Krim Mercator csapatát fogadja ma délután a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A találkozót a viasat3 és a Kisalföld élőben közvetíti.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!