GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

ETO - Füred a számok tükrében
ETO - Füred a számok tükrében
A Budapest Bank Férfi Kézilabda alsóházi rájátszásában a Győrhő ETO FKC a Balaton KC csapatát fogadja vasárnap 19 órakor a Magvassy csarnokban. A találkozóra a Győri Audi ETO KC - Zvezda Zvenigorod mérkőzés után kerül sor.
Cél a döntõ
Cél a döntõ
A Győri Audi ETO KC a Zvezda Zvenigorod csapatát fogadja holnap 16.15-kor a Magvassy csarnokban. A mérkőzést a Viasat3 élőben közvetíti.
OIK: a Fradival a döntõért
OIK: a Fradival a döntõért
Az Országos Ifjúsági Kupa elődöntőjében az Audi ETO a Ferencvárossal mérkőzik április 14-én, a másik ágon Tököl – Békéscsaba mérkőzést rendeznek. A helyszínről – mivel több pályázó is van – pénteken születik döntés.
BL-jegyek: április 1-tõl
BL-jegyek: április 1-tõl
A bérletesek április 1-11-ig vehetik meg a helyükre szóló jegyeket a Zvezda Zvenigorod elleni BL-elődöntőre, hétközben 8-15 óráig. Az ülőjegy 4000, az álló 2500 forintba kerül. Április 12-13-án, tehát a Magyar Kupa alatt a BL-belépők árusítása szünetel.
Öt gyõrivel Peking felé
Öt gyõrivel Peking felé
Március utolsó hétvégéjén Bukarestben Románia, Lengyelország és Japán ellen olimpiai selejtezőt játszik a női válogatott.
Mayer Szabina és Herr Anita visszatér
Mayer Szabina és Herr Anita visszatér
A két fiatal játékos a következő szezontól újra az ETO-t erősíti.
Oroszországban az Audi ETO KC
Oroszországban az Audi ETO KC
Egy lépéssel közelebb...
Egy lépéssel közelebb...
Ismét hozta a kötelezőt a Győrhő ETO FKC, most a Nyíregyházát győzte le (34-28).A mérkőzés képei
Vereség Romániában
Vereség Romániában
A Győri Audi ETO KC már csoportelsőként szenvedett vereséget Valceában (32-27).
ETO - röviden
ETO - röviden
Hétfőtől kaphatóak az MK-jegyek. Pálinger és Tomori itthon maradt. A Nyíregyházát fogadja a Győrhő ETO. Kezdődik a Balázs Kupa.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!