GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Az esélytelenek nyugalmával (Kisalfold.hu, okt. 14.)
Az esélytelenek nyugalmával (Kisalfold.hu, okt. 14.)
A Rába Quelle-ETO vasárnap 18 órakor a Dunaferr gárdáját fogadja a bajnokságban. Nincs túl rózsás helyzetben a győri gárda, hiszen eddigi öt találkozóját elveszítette Tóth László együttese, s ezen az összecsapáson sem esélyesként lépnek pályára a zöld-fehérek.
Világszínvonalú kézilabdás honlap (radio.hu, okt. 13.)
Világszínvonalú kézilabdás honlap (radio.hu, okt. 13.)
Bemutatták a Győri ETO KC új internetes oldalát.
Megújult az ETO KC honlapja (revitatv.hu, okt. 13.)
Megújult az ETO KC honlapja (revitatv.hu, okt. 13.)
Megújult a Győri ETO KC honlapja. A nemzetközi színvonalra fejlesztett weboldalt (www.gyorietokc.hu) sajtótájékoztatón mutatta be Vanyus Attila, a klub elnöke, aki a csapat háza tájáról szóló információit is megosztotta a jelenlévőkkel.
Vác - Gyõr a számok tükrében
Vác - Gyõr a számok tükrében
A női bajnokság 9. fordulójában a Győri Audi ETO KC Vácott, a Váci NKSE otthonában lép pályára szombaton 16 órakor.
Váci ETO-hétvége
Váci ETO-hétvége
Október 21-én szombaton mind az Audi ETO, mind az ETO FC Vácon vendégszerepel.
Stabilizálni a formát (dunaujvaros.com, okt. 13.)
Stabilizálni a formát (dunaujvaros.com, okt. 13.)
Bár vereséget szenvedett a Veszprém elleni mérkőzésen, mégis remekül helytállt a Dunaferr SE férfikézilabda-csapata a hétközi rangadón – együttesünkre vasárnap este hat órától már újabb meccs vár, ezúttal a Győr otthonában.
Megújult az ETO KC honlapja (gyor-online.hu, okt. 12.)
Megújult az ETO KC honlapja (gyor-online.hu, okt. 12.)
Megújult a Győri ETO KC honlapja - erről Vanyus Attila, az Audi ETO KC női kézilabdacsapat elnöke számolt be.
Idõre van szükség (kisalfold.hu, okt. 13.)
Idõre van szükség (kisalfold.hu, okt. 13.)
Szabó András serdülőként már szerepelt az ETO-ban, majd 2000-ben Győrújbarátra került, ahol négy évet töltött az ifjúsági, majd a felnőttgárdában.
O
O
Oross Tibor Győr, 1959. június 7. - Örkény közelében, 1998. május 22. A győri Révai Gimnáziumban érettségizett. 1982-ben a győri Közlekedési és Távközlési Mûszaki Főiskolán végzett. 1986-ban TFTI edzői oklevelet szerzett.1971-tõl 1990-ig a Rába ETO kézilabdázója, kapus. 1991-tõl a WAT Margareten Wien (osztrák) férfi csapatának ifjúsági edzője volt. A Rába ETO-val háromszoros Magyar Bajnok (1987, 1989, 1990), háromszoros MNK-győztes (1985, 1986, 1987) és meghatározó szerepe volt a zöld-fehérek 1986-os IHF Kupa sikerében is. 1979-tõl 1990-ig 120 alkalommal volt válogatott. Tagja volt az 1986-ban Svájcban világbajnoki ezüstöt szerzett és 1988-ban Szöulban olimpiai 4. helyezést elért nemzeti csapatnak Közlekedési balesetben hunyt el 39 évesen.
J
J
Jóna Magdolna 1934 - A Lőrinci Fonóból került a Győri Vasas ETO-ba. 1958-ban egy budapesti mérkőzés után Stéger Lászlót, az ETO edzőjét felkereste a Lőrinci Fonó játékosa, Jóna Magda, a kor talán legjobb kézilabdázója, és kérte, igazolja le őt az ETO. 1959-ben máodszor is bajnok lett az ETO, Jóna pedig gólkirálynő, 102 góllal. A következő évben még egy ezüstöt szerzett az ETO-val, majd 1960 végén a Bp. Spartacusba igazolt. 1957-ben ezüst-, 1965-ben aranyérmet nyert a válogatottal a világbajnokságon. 44-szeres kis- és 1-szeres nagypályás válogatott, ötszörös kispályás bajnok.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemGYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.WoltPadthai Wokbar
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!