GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Keserû ébredés a gyõri visszavágón (magyarhirlap.hu, ápr. 23.)
Keserû ébredés a gyõri visszavágón (magyarhirlap.hu, ápr. 23.)
Amikor az első negyedóra végéhez közeledve 5:4-re vezetett a Győr, akkor lehetett talán utoljára hinni a csodában, az idegenben összeszedett hatgólos hátrány ledolgozásában, illetve a női Bajnokok Ligája-döntőbe jutásban.
Anya a lányával (nol.hu, ápr. 23.)
Anya a lányával (nol.hu, ápr. 23.)
A győri szurkolók bíztak a csapatukban - ezt abból gondolom, hogy háromnegyed órával a női Bajnokok Ligája-elődöntő viszszavágójának kezdete előtt csak hosszas keresgélés után találtam parkolóhelyet a Magvassy Mihály sportcsarnoknál. A drukkerek reménykedtek, jóllehet a Slagelse az első, dániai mérkőzésen hat góllal győzött úgy, hogy lehetett volna a differencia jóval nagyobb is. De a vasárnapi ebéd utáni álmodozásból hamar felriasztotta őket az északi, hideg valóság...
Róth Kálmán:
Róth Kálmán: "Mentális vereséget szenvedtünk" (kezilabda.info.hu, ápr. 23.)
A hazai pályán rendívül gyenge, kiábrándító produkciót nyújtó Győri Audi ETO KC 30-22-re kikapott a Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágó mérkőzésén a dán Slagelse DT együttesétől és kettős vereséggel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól. A találkozó után Róth Kálmán kritikusan nyilatkozott játékosai teljesítményéről és tragédiának minősítette a látottakat.
Minden percért kár! (kezilabda.info, ápr. 23.)
Minden percért kár! (kezilabda.info, ápr. 23.)
Nehéz helyzetben van a szakértő, mert már mindent leírt a Győr-Slagelse BL-elődöntő első összecsapása előtt és után, és sajnos a visszavágó után csak önmagát kellene ismételnie. Azon azonban jó lenne elgondolkodni, hogy hazai pályán miért játszhat ennyire motiválatlanul egy csapat - Farkas Ági kommentárja.
ETO: színtelen, szagtalan (kezilabda.info, ápr. 23.)
ETO: színtelen, szagtalan (kezilabda.info, ápr. 23.)
Hirtelen klíma- és hangulatváltozás jellemezte a női Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó találkozóját, a Győri Audi ETO és a dán Slagelse DT elvileg páros csatáját, gyakorlatilag egyoldalú játszadozását. A dánok hazai hatgólos sikerük után Győrben 30-22-re győztek és simán búcsúztatták el a magyar bajnoki címvédőt. Mégis akadt a hazai oldalon BL-szintû teljesítmény: a zöld-fehér drukkereké.
Hornyák: Ez K.O.-vereség! (kezilabda.info, ápr. 23.)
Hornyák: Ez K.O.-vereség! (kezilabda.info, ápr. 23.)
Érthetően nehezen tudtak megszólalni a győri ETO játékosai a Slagelse ellen elszenvedett súlyos vereség után. Rövid értékelésükben mindannyian kiemelték, hogy mindenekelőtt fantasztikus közönségük miatt sajnálják a kudarcot. Kovacsicz Mónit ajándékkal próbálta vigasztalni egyik szurkolója.
NYKSE: innen szép a feltámadás! (szon.hu, ápr. 23.)
NYKSE: innen szép a feltámadás! (szon.hu, ápr. 23.)
Egy esély elúszott. Ahhoz, hogy még egy dobása legyen a Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapatának – többet már nem bakizhat. A Győr elleni két győzelemig tartó párharc nyitópartiját ugyanis csúnyán elszúrta (28–18) az NYKSE.
ETO - Cornexi a számok tükrében
ETO - Cornexi a számok tükrében
A női bajnokság rájátszásának második fordulójában Győri Audi ETO KC a Cornexi-Alcoa-HSB Holding csapatát fogadja vasárnap 18 órakor a Magvassy sportcsarnokban.
Semmi sem sikerült Görbiczéknek, a dánok jutottak a fináléba (nso.hu, ápr. 22.)
Semmi sem sikerült Görbiczéknek, a dánok jutottak a fináléba (nso.hu, ápr. 22.)
A magyar bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC a hatgólos idegenbeli vereség után hazai környezetben is nagy különbségû kudarcot szenvedett a dán Slagelse ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében, vasárnap délután. Anja Andersen együttese az orosz Lada Toljattival találkozik a sorozat fináléjában.
Simán esett ki a nõi kézi BL-bõl a Gyõr (index.hu, ápr. 22.)
Simán esett ki a nõi kézi BL-bõl a Gyõr (index.hu, ápr. 22.)
Az első meccsen elszenvedett hatgólos hátrányt nemcsak ledolgozni volt képtelen a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében, hanem rendkívül gyenge játékkal még a nyolcat hazai pályán is gyûjtött mellé.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!