GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Nagy zakók Gyõrben (vacinkse.hu, márc. 12.)
Nagy zakók Gyõrben (vacinkse.hu, márc. 12.)
Mindkét csapatunk súlyos vereséget szenvedett Győrben, az élvonalbeli kézilabda bajnokság 20. fordulójában.
Nigériai játékosok Gyõrben
Nigériai játékosok Gyõrben
Ha minden hivatal úgy „akarja” és sikerül elintézni a papírjaikat, akkor csaknem két hétig három nigériai játékos és két edző vendégeskedik az Audi ETO csapatánál.
Melyik lenne a jobb?
Melyik lenne a jobb?
Miután kiderült, hogy az ETO a legjobb nyolc közé került a BL-ben, megkezdődtek a tippelgetések: melyik csapat és miért lenne jobb a zöld-fehérek számára. Segítségül bemutatjuk a három lehetséges ellenfelünket, a norvég Larvikot, az osztrák Hypot és szlovén Krim Ljubljanát. Róth Kálmán nyilatkozata az ETO-Lada mérkőzés előtt-Revita
Kisalföld Szintézis kupa
Kisalföld Szintézis kupa
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kézilabda Szövetség idén Mosonszolnokon rendezi meg az NB III-as csapatok számára a Kisalföld kupát, melyen a Green Danger is részt vesz.
Megoldódhatnak a gondok
Megoldódhatnak a gondok
Az utóbbi hetekben többször is lehetett hallani, hogy a megszûnés fenyegeti az ETO férfi kézilabda együttesét. Most úgy tûnik rendeződik a helyzet, köszönhetően például az önkormányzatnak és a női kosárlabda csapat elnökének. Szijjártó Péter ezzel kapcsolatban nyilatkozott a Régió Rádiónak.A Revita esélylatolgatója az ETO-Gyöngyös mérkőzés előtt
ETO - Nyíregyháza a számok tükrében
ETO - Nyíregyháza a számok tükrében
A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 20. fordulójában a Győri SEAT ETO FKC a Nyíregyházi KSE vendégeként lép pályára szombaton 18 órakor a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.
A Larvik ellen készülnek (kisalfold.hu, márc. 10.)
A Larvik ellen készülnek (kisalfold.hu, márc. 10.)
Két hete nem játszott tétmérkőzést az Audi ETO csapata, mely a hétvégén hazai környezetben a Vác együttesét fogadja.
Egy félidõnyi álom (kisalfold.hu, márc. 10.)
Egy félidõnyi álom (kisalfold.hu, márc. 10.)
A már új néven szereplő győri csapat nagyon rosszul kezdte a mérkőzést. Az első félidőben különösen a támadójáték volt gyenge a hazai oldalon, a játékrész második felében ráadásul a védekezésben is ki-kihagyott a győri csapat, ezt pedig könyörtelenül kihasználta a Debrecen.
Gyõrben is kikaptunk (dkse.hu, márc. 9.)
Gyõrben is kikaptunk (dkse.hu, márc. 9.)
Hiába vezetett a szünetben három góllal, 14-11-re a DKSE a Győr vendégeként a Budapest Bank férfiligában, a találkozó lefújását követően a hazaiak örülhettek a két pontnak. A második játékrészben minden tekintetben a debreceniek fölé kerekedtek a győriek, és 27-24-re megnyerték a meccset.
Újabb DKSE-kudarc (haon.hu, márc. 9.)
Újabb DKSE-kudarc (haon.hu, márc. 9.)
Hiába vezetett a szünetben három góllal, 14–11-re a DKSE a Győr vendégeként a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján, a találkozó lefújását követően a hazaiak örülhettek a két pontnak.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!