GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Legtöbbször a képernyõn
Legtöbbször a képernyõn
A magyar női klubcsapatok közül az Audi ETO mérkőzéseit közvetítették a legtöbbet a televíziók 2006-ban és a zöld-fehérekre voltak a legtöbben kíváncsiak a képernyők előtt.
Nem lesz férfi Extraliga
Nem lesz férfi Extraliga
Honlapunk információi szerint a férfi liga mai ülésén eldőlt, hogy mégsem lesz jövőre 8 csapatos extraliga.
Ismét élõ közvetítés!
Ismét élõ közvetítés!
Azok a szurkolók, akik nem tudnak jelen lenni a szerdai Győri Audi ETO KC - Vasas-Invitel Magyar Kupa mérkőzésen, honlapunkon ezúttal is megtekinthetik a közvítését a linkre kattintva.Győri Audi ETO KC - Vasas-Invitel Magyar Kupa-negyeddöntő
Újabb gyõri válogatottak (kisalfold.hu, márc. 6.)
Újabb gyõri válogatottak (kisalfold.hu, márc. 6.)
Múlt héten két felkészülési mérkőzést játszott egymással az Európa-bajnok Norvégia és a magyar válogatott. Az Audi ETO-ból többen is pályára léptek a két összecsapáson. Közülük a szombathelyi, győztes mérkőzésen debütált a nemzeti együttesben Temes Bernadett, míg a norvégiai "visszavágón" Juhász Gabriella húzhatta először magára a címeres mezt.
Örömmel jött az ETO-ba (kisalfold.hu, márc. 6.)
Örömmel jött az ETO-ba (kisalfold.hu, márc. 6.)
Dénes János a Dunaferr együtteséből került kölcsönbe a Győri ETO FKC-hez, aki jól érzi magát a csapatban.
Vereség (revitatv.hu, márc. 5.)
Vereség (revitatv.hu, márc. 5.)
A hétvégén Dunaújvárosban vendégeskedett a Győri ETO férfi kézilabda csapata. Tóth László tanítványai megpróbálták megismételni az őszi bravúrt amikor hazai pályán pontot szereztek esélyesebb riválisuktól.
Utánpótlás
Utánpótlás
Az elmúlt fordulókban elért sikerek eredményeként a lányok magabiztosan vezetik az NBI-es ifjúsági bajnokságot. A fiúk bravúros győzelmet arattak Budapesten a PLER ellen, majd egy előzetesen nyerhetőnek tûnő mérkőzést buktak el Komlón.
ETO - Vác a számok tükrében
ETO - Vác a számok tükrében
A női bajnokság 20. fordulójában a Győri Audi ETO KC a Vác csapatát fogadja a Magvassy sportcsarnokban vasárnap 18 órakor.
ETO - Vác élõben az interneten
ETO - Vác élõben az interneten
Természetesen ezúttal is közvetítjük az Audi ETO - Váci NK női bajnoki mérkőzést. Sajnos még nincs szélessávú kapcsolat a Magvassyban, ezért akadhatnak gondok a minőséggel. De közel a megoldás.Győri Audi ETO KC - Váci NK
A fiatalok ismét bizonyítottak (fmh.hu, márc. 3.)
A fiatalok ismét bizonyítottak (fmh.hu, márc. 3.)
A kupa után már a bajnokságban volt érdekelt a Dunaferr SE férfi kézilabda-csapata tegnap, amikor ősszel a pontot rabló Győr érkezett a sportcsarnokba.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!