GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Elindult a Női Európa-bajnokság – játékosaink sorra hozzák a sikereket
Elindult a Női Európa-bajnokság – játékosaink sorra hozzák a sikereket

A Dániában megrendezésre kerülő, december 3-án rajtoló női Európa-bajnokságon négy nemzeti válogatottban is szerepel Győri Audi ETO KC játékos. A dán, a norvég és a francia csapatok a lejátszott két csoportmérkőzésüket követően ETO-klasszisokkal a soraikban bebiztosították a továbbjutást. A magyarokra még egy nagyon nehéz holland megmérettetés vár. Klubunk játékosai remekül teljesítenek válogatottjaiknál, több meccs-embere díjat is kiérdemeltek már.
További sikeres szereplést kívánunk mindenkinek!

November utolsó heti utánpótlás eredmények
November utolsó heti utánpótlás eredmények

A Győri Audi ETO KC utánpótlásában november utolsó hetén három gyermekbajnoksági fordulón vehettek részt a játékosok, ahol összesen nyolc találkozót rendeztek meg, az eredményeket tekintve három vereség és öt győzelem született. Négy mérkőzést a vírushelyzetre való tekintettel el kellett halasztani.

Döntés a halasztott Békéscsaba elleni mérkőzésünkről
Döntés a halasztott Békéscsaba elleni mérkőzésünkről

A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága döntött a Győri Audi ETO KC 2020. szeptember 8-ra kiírt hazai Békéscsaba elleni, halasztott mérkőzéséről. A határozat értelmében a találkozó a Győri Audi ETO KC javára 10-0 eredménnyel került jóváírásra.

Innováció az Akadémián
Innováció az Akadémián

A Győri Audi ETO KC akadémistái modernebb körülmények között végezhetik mindennapos edzéseiket, rehabilitációjukat annak köszönhetően, hogy jelentős eszközparkkal bővült az Akadémia. Modernizálódott a kondicionáló terem, folyamatban van egy rehabilitációs és teljesítménydiagnosztikai, valamint masszőri és fiziós helyiség kialakítása. Mindezek mellett az edzéseken új innovációs teljesítménynövelő és -értékelő eszközök kerültek bevezetésre. Holanek Zoltánnal az erőnléti és rehabilitációs részleg szakmai vezetőjével, valamint Csendes Dávid egyéni képességekért felelős edzővel beszélgettünk.

A dánok megszervezik az EB-t – Danyi Gáborral társ-kapitányként készül a magyar válogatottal
A dánok megszervezik az EB-t – Danyi Gáborral társ-kapitányként készül a magyar válogatottal

Hosszas egyeztetéseket követően a dán kormány megerősítette, megrendezik a női kézilabda Európa-bajnokságot. A kontinenstorna azt követően vált kérdésessé, hogy a társszervező ország, Norvégia a COVID-helyzetre tekintettel visszamondta szervezési jogát. Dánia így egyedül, komoly előírásokkal, ún. buborék-rendszerben szervezi meg az Európa-viadalt. A magyar nemzeti válogatott csoportmérkőzései Koldingban kerülnek lebonyolításra. Az EB december 3-án rajtol, addig két felkészülési mérkőzés vár a mieinkre Svédországban – az első november 28-án 16:30 kezdettel kerül megrendezésre.

Amanda Kurtovic ideiglenesen távozik Győrből
Amanda Kurtovic ideiglenesen távozik Győrből

A 2020/21-es szezon hátralévő részében nem szerepel többet győri színekben Amanda Kurtovic. A klub és a játékos megegyezett, miszerint az átlövő az idény hátralévő részében kölcsönjátékosként egy másik egyesületben szerepel majd.

„Tudtuk, össze kell fognunk és küzdenünk kell” - összefoglaló
„Tudtuk, össze kell fognunk és küzdenünk kell” - összefoglaló

A DELO WOMEN'S EHF Champions League csoportmérkőzésének 9. fordulójában a montenegrói Buducnost Podgorica ellen aratott nagyszerű győzelmet a Győri Audi ETO KC úgy, hogy a COVID-helyzet miatt csupán 10 játékos állt Danyi Gábor vezetőedző rendelkezésére. A találkozót követően Kari Brattset mondta el véleményét. 

Remek mérkőzésen nyertünk a Buducnost ellen
Remek mérkőzésen nyertünk a Buducnost ellen

Jó iramú mérkőzésen, szép egyéni megoldásokkal, acélos védekezéssel és remek kapusteljesítménnyel győzelmet aratott a Győri Audi ETO KC a DELO WOMEN’S EHF Champions League nemzetközi versenysorozat csoportmérkőzésének 9. fordulójában a montenegrói Buducnost Podgorica ellen. Annak ellenére, hogy Danyi Gábornak csupán tíz játékos állt rendelkezésére, a csapat remek játékkal, és magabiztos második félidei vezetéssel nem hagyott kétséget afelől, ki a nyerő ezen a hétvégén.

A Buducnost elleni mérkőzés műsorfüzetében Danyi Gábor nyilatkozik
A Buducnost elleni mérkőzés műsorfüzetében Danyi Gábor nyilatkozik

A DELO WOMEN'S EHF Champions League nemzetközi versenysorozat csoportmérkőzésének 9. fordulójában a Buducnost Podgorica ellen lép pályára a Győri Audi ETO KC zárt kapuk mögött. A találkozó előtt Danyi Gábor vezetőedző mondta el várakozásait, nyilatkozata a mérkőzésre készült műsorfüzetben olvasható.

„Jó újra a csapattal lenni” – Stine Oftedal vájra a hétvégi BL mérkőzést
„Jó újra a csapattal lenni” – Stine Oftedal vájra a hétvégi BL mérkőzést

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) részéről az a döntés született, hogy a soron következő BL találkozóra a tervezett napon és időben sort kell keríteni, annak ellenére is, hogy a Győri Audi ETO KC a mérkőzést megelőzően néhány nappal jöhetett ki a hatósági karanténból. 2020. november 21-én 18 órai kezdettel Danyi Gáborék hazai pályán fogadják tehát a Buducnost Podgorica együttesét zárt kapuk mögött. A találkozón 11 felnőtt korú játékos áll a vezetőedző rendelkezésére. A mérkőzést a Sport1 tévécsatorna élőben közvetíti.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMAGYŐR-SZOL
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Padthai WokbarNutri8MedVie
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!