GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Kezdődik az új bérletek árusítása!
Kezdődik az új bérletek árusítása!

Mától – augusztus 21-től (kedd) – mindenki számára megnyílik a lehetőség, hogy csapatunk bérletes szurkolójává válhasson és mérkőzésről mérkőzésre szurkoljon kedvenceinek az Audi Aréna Győrben! Vásárolja meg Ön is bérletét, érdemes sietni!
A változatlan bérletárak mellett extra vásárlási kedvezmények is várják az érdeklődőket – amíg a készlet tart!

Holnap indul az új bérletek értékesítése!
Holnap indul az új bérletek értékesítése!

Lezárult az elővásárlási időszak (augusztus 6-19.), mely során kizárólag a tavalyi szezonban már bérlettel rendelkező szurkolóink újíthatták meg idénybelépőjüket törzshelyükre, a 2018/2019-es szezon hazai találkozóira.
Holnaptól – augusztus 21-től (kedd) – azonban mindenki számára megnyílik a lehetőség, hogy csapatunk bérletes szurkolójává válhasson és mérkőzésről mérkőzésre szurkoljon kedvenceinek az Audi Aréna Győrben! Érdemes sietni!
A változatlan bérletárak mellett extra vásárlási kedvezmények is várják az érdeklődőket – amíg a készlet tart!

VB-ezüstérmes az ifjúsági válogatott!
VB-ezüstérmes az ifjúsági válogatott!

Száz százalékos mérleggel egészen a döntőig menetelt a magyar válogatott az U18-as női ifjúsági világbajnokságon, Lengyelországban. A végjátékban augusztus 19-én Oroszország legjobbjaival csaptak össze a mieink – a keretben klubunk képviseletében Kellermann Dórával, Pál Tamarával, Szilovics Fannival és Varga Emőkével – ám a végig szoros játékot követően sajnos nem sikerült az újabb bravúr, így ezüstéremmel búcsúztak a tornától.
Gratulálunk! Szép munka volt, büszkék vagyunk rátok!

„Még rengeteget kell dolgoznunk” – összefoglaló
„Még rengeteget kell dolgoznunk” – összefoglaló

Egy hét alatt másodszor léptek pályára felkészülési mérkőzésen a győri lányok, szombat délután a Siófok együttesét fogadták az Audi Aréna Győrben. Az első játékrész fej-fej melletti küzdelmét követően a második félidőben kezükbe vették az irányítást a zöld-fehér mezesek, s végül ötgólos győzelmet ünnepelhettek.

Ötgólos győzelem a Siófok ellen
Ötgólos győzelem a Siófok ellen

Augusztus 18-án a szép számú nézősereg nagy örömére igazi kézilabdaünnepnek adott otthont az Audi Aréna Győr. A délutáni program első felvonásaként csapatunk a Siófok együttesét fogadta felkészülési mérkőzésen. A győri lányok a második játékrészben a kezükbe vették az irányítást, s a küzdelmes és hajtós találkozó végül 30-25-ös végeredménnyel zárult.

Az események sora azonban itt még nem ért véget, a női barátságos mérkőzést a Telekom Veszprém – Grundfos Tatabánya KC barátságos összecsapás követte.

Felkészülési csúcshétvége az Audi Aréna Győrben
Felkészülési csúcshétvége az Audi Aréna Győrben

A sportág szerelmesei számára igazi kézilabdaünnep veszi kezdetét augusztus 18-án (szombaton) délután az Audi Aréna Győrben. A győri lányok ugyanis 16 órától a Siófok együttesét fogadják felkészülési mérkőzésre, míg 18 órai kezdettel a Veszprém –Tatabánya férfi barátságos mérkőzés kerül megrendezésre.
Mindkét találkozó megtekintése INGYENES!
A felkészülési mérkőzéseket övező nagy érdeklődésre tekintettel, a Sport1 TV is műsorra tűzte a mérkőzéseket – kövessék élőben az eseményeket!

Hivatalos az FTC elleni bajnoki fordulónk időpontja!
Hivatalos az FTC elleni bajnoki fordulónk időpontja!

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos tájékoztatása alapján megszületett a döntés a Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria magyar bajnoki forduló végleges időpontjáról. Az egyeztetések lezárultát követően a találkozó 2019. január 2-án (szerdán) 18 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét.
(A Kisvárda elleni idegenbeli mérkőzés időpontja továbbra is egyeztetés alatt van , amint bővebb információval rendelkezünk, tájékoztatjuk szurkolóinkat!)

Célegyenesbe ért a bérletmegújítás!
Célegyenesbe ért a bérletmegújítás!

Végéhez közeledik az elővásárlási időszak, ugyanis augusztus 19-ig (vasárnap) kizárólag a tavalyi szezonban bérlettel rendelkező szurkolóink újíthatják meg idénybelépőjüket törzshelyükre a 2018/2019-es szezon hazai találkozóira.
Ezt követően, augusztus 21-től (kedd) mindenki számára megnyílik a lehetőség, hogy csapatunk bérletes szurkolójává válhasson és mérkőzésről mérkőzésre szurkoljon kedvenceinek az Audi Aréna Győrben! 
A változatlan bérletárak mellett extra vásárlási kedvezmények is várják az érdeklődőket!

„Rengeteget dolgozunk, haladunk előre” – összefoglaló
„Rengeteget dolgozunk, haladunk előre” – összefoglaló

Újabb győzelemmel záruló felkészülési mérkőzést tudhat maga mögött Danyi Gábor együttese, akik a hétközepi találkozón a Mosonmagyaróvári KC SE csapatával mérték össze erejüket az Audi Aréna Győrben. A győri keretben ezúttal nagyobb szerep jutott fiatal tehetségeinknek is, akik igyekeztek minden pályán töltött percet meghálálni.

 

Nyolc gólos győzelem az MKC ellen
Nyolc gólos győzelem az MKC ellen

Augusztus 15-én a Mosonmagyaróvár együttese ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorát csapatunk. A győri lányok kemény védekezéssel és gyors lerohanásokkal hamar uralmuk alá vették a játékot, fiatal tehetségeiket is harcba küldve végül nyolcgólos győzelmet arattak az NBI újonca ellen.
Végeredmény: 34-26

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó Győr
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!