GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Dr. Bartha Csaba: A kézilabda a csúcson többet követel, mint amit a női szervezet elbír
Dr. Bartha Csaba: A kézilabda a csúcson többet követel, mint amit a női szervezet elbír

Ballai Attila (Nemzeti Sport) tollából: 2018-ban és a kirakatban tündökletes évet zárt a magyar női kézilabdázás. A felnőttválogatott a hollandok előtt csoportelsőként jutott ki a franciaországi Eb-re, amelyen a szükségből is radikálisan megfiatalított kerettel hat mérkőzéséből négyen győzött, és 7. lett. A juniorok hazai pályán, Debrecenben világbajnoki, a serdülők Svédországban nyílt Eb-aranyat nyertek, az ifik sem adták alább vb-ezüstnél. A Győri Audi ETO KC minden lehetséges trófeát besöpört, BL-címét is megvédte. Mindennek azonban ára van, a szó szoros és átvitt értelmében is. Bartha Csabával, az Audi ETO KC elnökével és a TF docensével túlfeszített idegekről, izmokról és költségvetésekről is beszélgettünk.

Egerben folytatjuk a bajnoki menetelést
Egerben folytatjuk a bajnoki menetelést

Alighogy kezdetét vette a 2019-es év, gyorsan vissza kellett, hogy rázódjunk a régi kerékvágásba, hiszen az elkövetkező hetekben jócskán vár ránk feladat – kezdetben a magyar bajnokságban, majd pedig a BL-középdöntő fordulóiban. Danyi Gábor együttese a Ferencváros elleni hazai pályán aratott fergeteges győzelmét követően ezúttal idegenben, az Eszterházy SC csapata ellen lép pályára. A K&H női kézilabda liga 11. fordulójának találkozójára 2019. január 5-én (szombaton) 18 órai kezdettel kerül sor – az eseményeket hivatalos YouTube csatornánkon online élőben követhetik!

Tornagyőzelem Ausztriában
Tornagyőzelem Ausztriában

2018. december 28-29. között a HYPO Niederösterreich egyesületének szervezésében nemzetközi tornán vett részt U16-os csapatunk az osztrák fővárosban. A Győri Audi ETO KC fiatal tehetségei sorra magabiztos győzelmeket begyűjtve zártak az élen és ünnepelhettek végül tornagyőzelmet. Az ALL STAR csapatba három győri játékos – Farkas Johanna, Lancz Barbora és Kürthi Laura – is bekerült. Gratulálunk!

KÖSZÖNJÜK!
KÖSZÖNJÜK!

A „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk első állomásán, a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés alkalmával körülbelül 100 nagy zsáknyi tárgyi, valamint pénzadomány gyűlt össze felhívásunkra, melyet a Győri Gyermekvédelmi Központ részére juttatunk el. Játékosaink hozzájárulása mellett a mérkőzésre kilátogató szurkolóink aktivitása is várakozáson felüli volt, igazi ETO-családként mindenki megmozdult a jó ügy érdekében - KÖSZÖNJÜK!

Boldog születésnapot kívánunk, Kari Aalvik Grimsbö!
Boldog születésnapot kívánunk, Kari Aalvik Grimsbö!

Csapatunk hálóőre, Kari Aalvik Grimsbö január 4-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

„Örülünk a győzelemnek” – összefoglaló
„Örülünk a győzelemnek” – összefoglaló

Az évnyitó bajnoki rangadó remek csatát és fantasztikus hangulatot, zöld-fehér mezes lányaink számára pedig két pontot is hozott legnagyobb hazai riválisuk, a Ferencváros legyőzésének köszönhetően. A játékosok és szurkolók körében is izgatottan várt találkozót Görbiczék végig a kezükben tartották, s a gólzáporos összecsapás végeztével győzelmet ünnepelhettek az Audi Aréna Győr páratlan közönsége előtt. 

Végső búcsú Cseh Zsolttól
Végső búcsú Cseh Zsolttól

2019. január 11-én péntek kísérjük utolsó útjára az ETO fizikoterapeutáját, Cseh Zsoltot.

Többhetes kihagyás vár Amorimra
Többhetes kihagyás vár Amorimra

Nem kezdődött jól az év a Győri Audi ETO KC brazil-magyar játékosa, Eduarda Amorim számára. A kitűnő játékos az FTC Rail-Cargo Hungária elleni rangadó második percében szenvedett bokasérülést.

Hatgólos győzelem a Ferencváros elleni évnyitó rangadón
Hatgólos győzelem a Ferencváros elleni évnyitó rangadón

A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően teltház fogadta a 2019-es esztendő első bajnoki találkozóját az Audi Aréna Győrben. A hétközepi összecsapás igazi rangadót hozott magával csapatunk és legnagyobb hazai riválisa, a Ferencváros együttese között. Danyi Gáborék már az első félidőben magabiztos előnyre tettek szert, néhány kiemelkedő egyéni teljesítmény, köztük Crina Pintea fantasztikus debütálásával – a beállós nyolcszor volt eredményes a találkozón – és remek csapatmunkával végül hatgólos győzelemmel zártunk.
Végeredmény: 39-33

Újévi elnöki köszöntő
Újévi elnöki köszöntő

A Győri Audi ETO KC elnökének, dr. Bartha Csabának újévi köszöntője.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!