GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Nora Mörk sérülése súlyosabb a vártnál
Nora Mörk sérülése súlyosabb a vártnál

Átesett a szükséges orvosi beavatkozáson Nora Mörk a Győri Audi ETO KC játékosa. Az átlövő térdét Norvégiában műtötték meg.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek” – interjú Kari Aalvik Grimsbövel
„Nagyon örülök, hogy itt lehetek” – interjú Kari Aalvik Grimsbövel

Az NSO TV stábja interjút készített zöld-fehér együttesünk mindig mosolygós, példaértékű mentalitású norvég hálóőrével, Kari Aalvik Grimsbövel. A játékos 2015 óta tagja a Győri Audi ETO KC csapatának s a védelem egyik biztos bástyájaként azért dolgozik, hogy társaival minél szebb eredményeket érhessen el. A családja körében adott rövid interjúból megtudhatjuk, hogy a kézilabdázás mellett mi a másik nagy szenvedélye, és milyen érzésekkel érkezett annak idején Győrbe.

Fiatalos, magabiztos győzelem – összefoglaló
Fiatalos, magabiztos győzelem – összefoglaló

Danyi Gábor együttese a K&H női kézilabda liga 7. fordulójában a Békéscsaba csapatát fogadta az Audi Aréna Győrben. A hatékony gyakorlás és a bajnoki pontok bezsebelése mellett külön öröm, hogy a mérkőzés végén a fiatal tehetségek is hozzá tudtak tenni a győzelem megszerzéséhez.

Fiatalos lendületű győzelem
Fiatalos lendületű győzelem

A hétvégi BL-nyitányt követően a K&H női kézilabda liga 7. fordulójában az EUbility-Group Békéscsabai ENKSE látogatott el az Audi Aréna Győrbe. Gyors játék, remek kapusteljesítmény, fiatalos lendület jellemezte mindkét félidőt győri oldalról, s a győzelemmel járó két pont begyűjtése mellett nagy örömünkre szolgál, hogy tehetséges fiataljaink is bizonyították rátermettségüket.
Végeredmény: 47-23

Kiss Éva egy kicsit közelebbről
Kiss Éva egy kicsit közelebbről

„A halál csókjaként” (angolul Kiss of Death) elhíresült szójátéknál találóbbat keresve sem találnánk Kiss Éva, a Vardar Skopje ellen a BL-döntő utolsó másodperceiben bemutatott fantasztikus védésére, melyet máig dicsérő szavakkal illetnek. Keveset tudni azonban a győri hálóőr civil életéről – az EHF TV stábjának azonban betekintést engedett a kulisszák mögé!

„Ez még csak a kezdet” – folytatás a Békéscsaba ellen
„Ez még csak a kezdet” – folytatás a Békéscsaba ellen

Október mozgalmas első hetét követően az események lendülete továbbra sem hagy alább, a BL-csoportkör első fordulójában a Ljubljana elleni magabiztos győzelmet követően ismét magyar bajnoki találkozón lépnek pályára zöld-fehér mezes lányaink. A K&H női kézilabda liga 7. fordulójában a Békéscsaba együttese érkezik az Audi Aréna Győrbe – a találkozóra 2018. október 10-én (szerdán) 18 órai kezdettel kerül sor.

Villámkérdések Veronica Kristiansennel
Villámkérdések Veronica Kristiansennel

Az EHF TV stábja villámkérdések segítségével faggatta a Győri Audi ETO KC átlövőjét, Veronica Kristiansent. A rövid videós összeállításból megtudhattuk, ha tehetné, kinek a bőrébe bújna egy napra, vagy épp, hogy mi lenne az a három dolog, amit magával vinne egy lakatlan szigetre?!

Győri lányok a TOP-on
Győri lányok a TOP-on

A WOMEN’S EHF Champions League csoportkörének első fordulója teltházközeli eseményt hozott a címvédő győri lányok számára, ahol új játékosaink immár a nemzetközi porondon is debütáltak zöld-fehérben. Az EHF TV TOP összeállításaiban Amandine Leynaud és Veronica Kristiansen is helyet kapott.

Lepje meg szeretteit életre szóló élménnyel!
Lepje meg szeretteit életre szóló élménnyel!

Különleges lehetőséget kínálunk szurkolóink számára, ugyanis 2018 októberétől az Audi Aréna Győrben rendezett bajnoki és BL mérkőzéseinken kezdődobást végezhetnek a bátor jelentkezők. Ragadja meg Ön a lehetőséget vagy ajándékozzon egyedi, különleges kézilabdás élményt szeretteinek!

„Helyén kell kezelnünk ezt a győzelmet” - összefoglaló
„Helyén kell kezelnünk ezt a győzelmet” - összefoglaló

Ha Október, akkor Bajnokok Ligája, ha Bajnokok Ligája, akkor Győri Audi ETO KC.  Zsinórban 12. szezonjukat kezdték meg a győri zöld-fehérek a legrangosabb női nemzetközi kupasorozatban, hazai környezetben az RK Krim Mercator ellen. Danyi Gáborék végig nagyon magabiztos játékot nyújtva tartottak itthon a két pontot.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolGYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!