Haraldsen védéssel indult a meccs, amelynek 5. percében már a negyedik győri gólnak tapsolhatott az ezúttal is telt háznyi közönség. Ekkor 4-1 állt az eredményjelzőn, a kilencedik percben pedig 6-3. Az "angolos" eredményből a győriek részéről Lekic három góllal vette ki részét. S miközben a játékvezetők néhány ítéletükkel kihozták sordukból a nézőket, a 15. percben Hornyák találatának köszönhetően már kétszer annyi magyar gól született, mint osztrák (10-5). Ez igaz volt egy perccel később is: Radicevic két góljával épp egy tucatnál tartott a magyar bajnok. Ezt már Németh András, a Hypo mestere sem bírta szó nélkül, időt kértek a sárga mezesek. A nyerő szín azonban továbbra is a zöld maradt. Mint ahogy maradt az öt-hatgólos különbség is. A szünetben 17-12-re vezetett az Audi ETO.

A második félidő ötödik percében aztán "ébresztőt" fújt a győri közönség, miután egy gólra felzárkóztak az osztrákok. "Mindenki szurkoljon!" szólt a kórus, mivel a buzdítás a mutatott játék és az eredmény miatt is ráfért a lányokra. A kilencedik perc végén egyenlített a Hypo (20-20). Amorim góljával ismét nálunk volt az előny, amit Lekic kettőre, majd Görbicz  hetesből háromra növelt. Ezután kettős emberelőnyből is sikerül gólt kapnunk. A második játékrész felénél azonban ismét megnyugtató volt az előny: 26-22-re vezettünk. Zengett a csarnok, a csapat közönsége segítségével érezhetően túllépett a hullámvölgyön. A 21. percben született az ETO 30. gólja, amely Görbicz nevéhez fűződik. A kapuban időközben Pálinger is bemutatkozott, ez is kellett ahhoz, hogy hat perccel a vége előtt hatra nőjön a győri előny (33-27). A végén aztán megrázták magukat a lányok, s magabiztosan, nyolc góllal győzték le osztrák ellenfelüket (37-29).

Kicsit akadozott ugyan ma is a győri gépezet, ám a lényeg: csoportgyőztesként jutott tovább a Győri Audi ETO KC a Bajnokok Ligájában! Az persze nem kérdéses, hogy a BL-álmok eléréséhez a ma látottaknál több kell!

A győri gólszerzők: Radicevic 12, Amorim 8, Görbicz 7, Lekic 5, Löke 2,  Hornyák 1, Gros 1, Kovacsics 1.