- Nem titok, hogy a legjobb játékosanyaggal rendelkező együttes otthonába látogatunk, mely a szezon elején mutatott bizonytalanabb teljesítménye után egyre jobb formába kerül. Ezt bizonyítják az elmúlt fordulókban elért eredményeik is, hiszen minden ellenfelüket fölényesen, könnyed magabiztossággal győzték le. Nem mi vagyunk tehát a vasárnapi találkozó esélyesei, ezzel együtt természetesen szó sincs arról, hogy eleve feladnánk a találkozót – mindenkitől azt várom, hogy tudása legjavát nyújtsa az ETO ellen is.
   Kovács Péter a DO érdeklődésére kifejtette: tovább nehezíti csapata helyzetét, hogy a két gárda megállapodásának értelmében Mörtel Renáta nem játszhat a győriek ellen, s az ő kiesése bizony komoly veszteség számunkra. S, hogy mégis mire kell figyelni Görbiczék ellen, azt is megosztotta velünk Kovács Péter:
   - Az ETO egyik legnagyobb fegyvere a jó védekezésből indított gyors lerohanás, s ha eredményesek akarunk lenni, akkor ebben kell megakadályoznunk őket. Ezt elsősorban pontos támadójátékkal lehet megoldani, így ennek csiszolására sok időt fordítottunk az edzéseken. Bár a célunk a tisztes helytállás, egy esetben lennék csak nagyon szomorú és csalódott, ha súlyos vereséget szenvednénk.
   A csapat mestere a DO-nak azt is elárulta: nem szeretnék lerombolni a Dunaferr gárdájáról kialakított "küzdős, az utolsó pillanatig hajtó" csapat képét. Ungureanu kapus sajnos továbbra is sérült, Mörtel sem játszhat, de a többiek szerencsére egészségesek – az pedig szokás szerint csak a mérkőzés előtt derül ki pontosan, hogy milyen csapatot küld pályára a rangadón az együttes vezetőedzője.