800 néző volt kíváncsi Ambros Martin első meccsére zöld-fehér színekben, na meg persze az új igazolások is érdekeleték a kilátogatókat. Az első játékrészben még kevésbé sikerültek a győriek akciói, többször is hiba csúszott a támadásokba, így az Érd megérdemelten vezetett 30 percnyi játék után 17-14-re. Fordulás után Herr Orsi lehúzta a rolót, negyed órán át csak két találatot endegélyezett a vendégeknek. Ez idő alatt sikerült az egyenlítés majd a vezetést is magukhoz ragadták Görbiczék. Az utolsó 10 percben 4-5-gólos győri előnyt mutatott az eredményjelző, a spanyol tréner a fiataloknak is lehetőséget adott. A végeredmény 31-27, Ambros Martín győztes meccsen mutatkozott be a Magvassy közönségének.

Ambros Martín: A kezdet nehéz volt, kicsit idegesek voltunk, védekezésünk nem állt össze. Szünetben megbeszéltük a hibáinkat, és ezen sikerült is a második  félidőben javítanunk. A keményebb védekezés megadta az önbizalmat játékosaimnak, így jobban sikerültek a támadásaink. Az út elején vagyunk, de úgy gondolom jó úton járunk!

Győri Audi ETO KC:
Víg,Gerháth, Kokas, Gulyás, Pusztai 1, Kiskartali 1, Hornyák D., Herr, Görbicz 6(2), Kovacsics 3(3), Hosszu, Rédei-Soós 4, Orbán 5, Szepesi 4, Hornyák Á., Lekic 7