A kisalföldi együttes  eddigi összes mérkőzését megnyerte, míg a Dunaferr NK  már három pontot vesztett.A  két klub megállapodása alapján a Győrtől igazolt Mörtel nem játszhatott. 
Görbicz góljával kezdődött a mérkőzés, majd Borbás és Ferling fordított az álláson. Aztán hosszú percekig fej-fej mellett haladt a két csapat, ám amikor a Dunaferrnek lehetősége lett volna két góllal meglépni, akkor vagy a győri kapus védett, vagy technikai hiba jött közbe. Azért a másik oldalon sem ment tökéletesen minden. A rohanást Róth Kálmán időkérése szakította meg 6-7-es állásnál, ami után fordított is alakulata. Aztán tovább nőtt a különbség, ekkor Bradeanu volt tarthatatlan.

A második felvonásban sem javult a helyzet, sőt, az első félidőben kevesebbet mutató Görbicz vezérletével a hazaiak egyszerûen bedarálták a Dunaferrt. Ferlingék próbálkoztak, de az erőtlen kísérletek és rossz passzok nyomán tovább nőtt a hátrányuk. Amikor a győri közönség a tízgólos előnyt ünnepelte, már teljesen szétzilálódott a vendégegyüttes. Az erőviszonyok ismeretében a győzelem igencsak nagy bravúrnak számított volna, de a mutatott játéknál többet vártunk.

Kovács Péter: - A kis gép húsz percig bírta az Audi ellen. Csalódott vagyok a mutatott teljesítmény miatt, mi azért ennél többet tudunk.