Az ETO kézilabda csapatainak nagyszerû Múltja, sikeres Jelene és reményteli Jövője van. A honlap menürendszere és felépítése éppen ezért csoportosul a MÚLT – JELEN – JÖVŐ egysége köré.

Múlt

Az előző változat egyik nagy hibája volt, hogy nem foglalkoztunk  csapataink történelmével. Ez megváltozott. Rendkívül aprólékos munkával szezonról szezonra, eredményről eredményre próbáljuk nyomon követni a múltat, amely számos nagy sikert hozott az ETO számára. Ez az a munka, amit soha nem lehet befejezni. És ehhez kérnénk egy kis vagy éppen nagy segítséget. Akinek van olyan dokumentuma, képe, relikviája, amely egyesületünk múltjával kapcsolatos, és megengedné, hogy lefényképezzük, lemásoljuk vagy egyéb módon feldolgozzuk, kérjük jelezze ezt a fanclub@gyorietokc.hu  email címen vagy Gellért Tamásnál a 30/3778588-as telefonszámon. A Lexikon menüpont egyelőre még üres, de szándékaink szerint ez is folyamatosan frissülni, bővülni fog. Ide olyan személyek életrajzai kerülnek majd fel, akik az ETO sikereiért dolgoztak játékosként, edzőként vagy éppen vezetőként.

Jelen

Felnőtt csapataink minden eredményét, rezdülését nyomon követhetik majd. Nemcsak írásban, hanem hangban, képen illetve mozgóképen is. A Médiatárba ugyanis rádió és televízió interjúk, riportok, tudósítások kerülnek fel Médiapartnereinknek is köszönhetően. A Sajtófigyelőből azt is megtudhatják miként írnak a különböző lapok kedvenceinkről. A Galériában pedig még komolyabb „képözönre” számíthatnak, hiszen Gellért Tamás (TOM2) mellett, jászberényi fotós barátunk Varga Béla (Vincent Vega) is feltölti majd a képeit. „Eltûnt” a Vendégkönyv, de a Fórumon kívül, a cikkekhez is hozzászólhatnak olvasóink.

Jövő

A Múlt mellett a Jövővel is nagyon keveset foglalkoztunk eddig. Nos ezt a hiányosságot is pótoljuk. Megismerkedhetnek az Audi ETO és a Rába Quelle ETO utánpótlás csapatainak játékosaival és jegyzőkönyvszerûen nyomon követhetik eredményeiket a különböző versenyeken.

Cikkeink nem tûnnek el a semmibe, az Archívumból könnyen visszakereshetőek lesznek. Mindezek mellett ízleítőt adunk a CSAKAZETO kézilabda magazin aktuális számából is. A honlap jobb oldalán pedig folyamatosan frissül a férfi és a női NB I tabellája. A Naptár funkció „kibővült” a fejléc alatt futó fényújsággal, amelyen a következő öt aktuális eseményt találhatják.

Jó böngészést kívánunk mindenkinek és várjuk észrevételeiket, javaslataikat a Fórum/Szurkolók/Szurkolói Egyesület/Vélemények a honlappal kapcsolatosan topicjába vagy a fanclub@gyorietokc.hu  email címre! Ahhoz, hogy bárki hozzá tudjon szólni, véleményt írni, szükséges regisztrálnia!
          

A szerkesztők