Két kapufával nyitott a győri „vegyes” csapat Szlovákia ellen, majd Tóth Eszter bombája nyitotta meg a meccsen a gólok sorát a 3. percben. Két perccel később 2-1 állt az eredményjelzőn, Róth Kálmán csapata keményen védekezett, köszönhetően Tervel és Amorim rutinjának is. A nyolcadik perc végén már számbeli eredménye is volt a jó védekezésnek, 5-1-re vezettek a győriek. Cserélgette a játékosokat Róth Kálmán és ekkor kicsit elbizonytalanodtak a fiatalok támadásban, a hibáinkat kihasználva fel is jöttek a vendégek 7-6-ra. Fej-fej mellett haladtak tovább a csapatok, a 22. percben pedig egyenlített Szlovákia (9-9). A hátralévő percek a hazaiaknak sikerültek jobban, a fiatalok, magabiztossá tették előnyüket és 17-12-es hazai vezetéssel mehettek pihenni a csapatok!

A második játékrészben is sokáig kellett várni az első találatra, végül a 34. percben Tervel szerzett gólt. A hazai kapuban Víg hasonlóan szép bravúrokat mutatott be, mint az első játékrészben Pásztor, támadásban pedig ott folytatták a lányok, ahol az első félidőben abbahagyták. Tervel és Amorim szép gólokat lőtt, Pelczéder pedig főleg lerohanásokból volt eredményes. A 46. percben 8 gólos hazai előnynél szlovák időkérés érkezett, fel is jöttek 5 gólra a vendégek, de nem sikerült ezt a különbséget tartaniuk, az 54. percben ismét 8 góllal ment Róth Kálmán csapata. A győzelem ekkor már nem volt kérdéses, csak a mértéke. A végén hat góllal 30-24-re nyertünk Szlovákia ellen!

A csapat:
Víg, Hosszú 1, Gulyás, Schatzl 4, Pásztor, Amorim 5, Horváth 4, Tervel 3, Pelczéder 5, Kokas 1, Tóth 3(2), Takács 4
 

Róth Kálmán: Látszott nagyon az Audi ETO két világklasszis játékosának teljesítménye, kis túlzással ketten is megnyerték volna a meccset. Fiataljainknak nagy megtiszteltetés volt velük együtt pályára lépni, de az is látszott, hogy nem együtt edz a két keret. A lányaimnak gratulálok a mai teljesítményhez!