Bár egyértelmûen a mieink számítanak a találkozó esélyeseinek, Imre Vilmos vezetőedző – aki még egy picit visszatért a Veszprém elleni találkozóra is – nem számít könnyû mérkőzésre. Mint a DO érdeklődésére elmondta, nagyon bízik abban, hogy csapata maximális komolysággal és koncentrációval áll a győri mérkőzés elé.
- Először is azt szeretném kiemelni, hogy maximálisan elégedett voltam és vagyok a Veszprém elleni játékunkkal: hatvan percen keresztül csúsztunk-másztunk, s mindent megtettünk azért, hogy feledtessük a szegedi kisiklásunkat. A realitás azonban az, hogy a Veszprém jobb csapat, mint mi, ráadásul Perez és Lazarov bombaformában játszott – ez gyakorlatilag el is döntötte a meccset. Bár voltak technikai hibáink, ennek ellenére harminc gólt lőttünk a világ egyik legjobb csapatának, s ez egy olyan mutató, amire lehet építeni a jövőben. Mint ahogyan arra a védekezésre, játékra is, melyet az első félidő véghajrájáig bemutattunk, s a célunk az, hogy ezt már a Győr elleni vasárnapi bajnokin is továbbvigyük.
Imre Vilmos természetesen azt is elárulta, hogy mi lehet a vasárnapi siker titka. Mint mondta, az ETO jelenleg az utolsó helyen áll a bajnokságban, s még pontot sem szerzett, nem szabad, s nem is engedi, hogy játékosai lenézzék ellenfelünket:
– A zöld-fehérek átvitt értelemben az életükért fognak küzdeni, hiszen olyan helyzetben vannak, hogy nem számolgathatnak, s minden lehetőséget ki kell használniuk a pontszerzésre. Mi viszont nem engedhetjük meg magunknak a kellemetlen meglepetéseket, ezért minden pályára lépő játékostól elvárom, hogy maximálisan tegye oda magát a mérkőzésen, s már a mérkőzés elején tudatosítsuk a hazaiakkal, hogy számunkra csak a győzelem az elfogadható.