Kellemes hangulatban, telt ház előtt zajlott a mérkőzés, ahol első sorban a mosonmagyaróvári és a helyi közönség képviseltette magát. A nézők többek között parádés Görbicz-megoldásokat, csodaszép Löke gólokat láthattak, a kapusok pedig mindkét oldalon bravúrokat mutattak be. A veszprémi csapat kiválóságai is megvillantak: Planéta Szimonetta lövőhelyzetben tarthatatlan volt, és Tóth Eszter is szépen kivette részét a gólgyártásból.

A győriek már az első tíz percben néhány gólos előnyt szereztek, amelyet a félidőig tízre növeltek (21-11). A második félidőben tovább erősödött az ETO előnye, amely első sorban a kemény védekezésnek volt köszönhető. A mérkőzés végére jelentős különbség alakult ki, amely azonban másodlagos volt, a két csapat számára most első sorban a szezonra való felkészülés, a formába hozás a fontos, illetve természetesen a játékosok egészségének megőrzése.

Góllövők:

Győri Audi ETO: Görbicz 9 (5), Löke 7, Amorim 6, Rédei-Soós 3, Bognár-Bódi 3, Bulatovic 2, Orbán 2, Tervel 2, Kovacsics 2 (2), Szepesi 1, Hornyák 1.

Veszprém Barabás Duna Takarék: Planéta 5(1), Tóth E. 4 (1), Marincsák 3, Vesztergombi 2 (1), Palkó 2, Tóth G. 1, Gulyás 1, Palotás 1, Kurucz 1, Takács 1, Hajtai 1.